X

Clarificarile Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, Milioane de Clienti Romani Vizati

BANCA Transilvania, banca comerciala din Romania care are cel mai mare numar de clienti din toata tara si din Europa de Sud-Est, aduce in imediata atentie a tuturor clientilor o serie de masuri pe care ei trebuie sa le puna in aplicare imediata. Vorbim despre sfaturi legate de modul in care ne putem proteja cel mai bine impotriva atacurilor cibernetice, care din pacate au facut foarte multe victime in randul oamenilor obisnuiti in ultimii ani.

BANCA Transilvania ne recomanda sa diversificam parolele pe care le folosim pentru conturile noastre online, si nu numai, iar asta pentru ca daca se intampla ca ea sa fie descoperita, poate fi folosita de alte persoane pentru a ne accesa conturile. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania ne recomanda sa folosim si parole complexe, mai puternice, mai sigure si mai greu de spart de catre cei care vor sa ne faca rau, in orice moment.

Clarificarile Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, Milioane de Clienti Romani Vizati

BANCA Transilvania ne cere deasemenea sa nu accesam website-uri necunoscute primite prin email, SMS, retele de socializare, aducand in discutie campaniile pentru completarea de chestionare, cu promisiunea de primire a unor venituri substantiale. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania ne atrage atentia si cu privire la website-urile pe care le accesam, spunandu-ne ca este important ca acolo unde introducem date personale, sa accesam doar adrese web care au HTTPS inclus in ele, pentru ca transferul de date sa fie sigur.

BANCA Transilvania ne spune deasemenea si ca datele cardurilor noastre trebuie sa ramana confidentiale, fara a le partaja cu alte persoane pe care nu le cunoastem, asa cum ni se cere in unele mesaje pe care le primim prin email si nu numai. O alta recomandare importanta a BANCA Transilvania este de a folosi sistemele de autentificare in 2 pasi pentru a fi 100% siguri ca nimeni nu ne poate accesa conturile fara sa stim.

BANCA Transilvania are aceste recomandari disponibile inclusiv pe website-ul sau, sa ca daca sunteti interesati sa aflati cum va puteti proteja in cele mai bune moduri posibile, e bine sa intrati si acolo pentru a vedea informatiile care ne sunt puse la dispozitie acum.

This post was last modified on mai 23, 2024, 11:40 AM 11:40

Disqus Comments Loading...