X

Ordinele Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Lewis Hamilton de la Mercedes in Formula 1

Lewis Hamilton are deja stabilite ordinele in baza carora trebuie sa desfasoare urmatoarele curse pe circuitele de Formula 1, pilotul britanic de la Mercedes avand transmise de catre Toto Wolff deciziile in baza carora trebuie sa isi realizeze cursele, pentru a vea o pozitionare cat mai buna la Grand Prix-ul de la Monaco, de saptamana aceasta.

Mercedes vrea neaparat sa obtina victorii, astfel ca lui Lewis Hamilton i se cere sa profite de schimbarile facute pentru masinile de Formula 1 ale echipei, pentru a obtine si pozitionari cat mai bune in aceasta perioada, dar realizarea acestor obiective nu este chiar atat de simpla precum pare la o prima vedere, din pacate pentru el.

Formula 1 este un sport foarte competitiv si complicat, iar Lewis Hamilton a avut cateva luni pline de dezamagiri majore, asa ca ramane de vazut in ce masura va reusi sa obtina victoriile pe care le cere seful echipei Mercedes, mai ales ca vorbim despre schimbari care inca nu-i ofera masinii echipei, performantele pe care le asteapta pilotul.

“Micul pas înainte pe care l-am făcut la Imola a fost încurajator. Echipa a muncit incredibil de mult pentru a aduce actualizările noastre recente pe pistă și a fost un câștig clar de performanță. Acestea fiind spuse, și altele s-au îmbunătățit. Prin urmare, suntem încă cu un pas în spatele primelor trei echipe și mai avem mult de lucru.

Cu toate acestea, avem o direcție clară și evoluții în curs. Avem o platformă mai solidă pe care să ne construim acum și suntem încrezători că, în timp, ne vom putea intra în pachetul de viitor. Lucrarea continuă în acest weekend la Monaco.”

This post was last modified on mai 23, 2024, 5:08 PM 17:08

Disqus Comments Loading...