X

Dificultatile Oficiale ELECTRICA, Anunturi de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Electrica, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani, aduce in atentia tuturor o serie de probleme cu care se confrunta in momentul de fata si care afecteaza activitatea multora. Electrica a publicat in cadrul website-ului subsidiarei DEER, Distributie Energie Electrica Romania, o harta in care afiseaza incidentele cu privire la furnizarea de energie electrica in reteaua sa.

Electrica listeaza in cadrul acestei harti toate problemele cu care se confrunta reteaua sa in momentul de fata, iar asta pentru ca romanii sa fie cat mai bine informati in legatura cu ceea ce se intampla la nivel national, din punct de vedere al incidentelor. Vorbin despre intreruperi accidentale care nu tin de Electrica, dar si despre programari care implica lucrari ce se efectueaza azi, sau in urmatoarele 15 zile.

Dificultatile Oficiale ELECTRICA, Anunturi de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Electrica are in momentul de fata listate multiple tipuri de incidente in reteaua sa, dar ele sunt in principal legate de lucrari programate de catre companie, multe dintre ele astazi si in urmatoarele 15 zile, deocamdata fara intreruperi accidentale. Asta inseamna ca Electrica lucreaza acum doar pentru a-si imbunatati reteaua, sau pentru a o extinde, fara sa puna in aplicare masuri care sa rezolve vreo problema aparuta din senin.

Electrica are echipa in teren in cam toate judetele din Romania in momentul de fata, asa ca nu pare sa fie vreo zona in care echipele sale sa nu fie active pentru a face lucrari la retea, cel putin in aceasta perioada. Electrica listeaza in cadrul hartii sale informatii detaliate cu privire la toate perioadele de timp in care exista intreruperi, astfel incat stim foarte clar cand anume ar trebui sa revina situatia la normal pentru toata lumea.

Electrica nu este singura companie de energie care furnizeaza informatii de acest gen pentru clientii sai, astfel ca daca sunteti clientul altei companii, ar trebui sa aveti deasemenea informatii afisate pentru furnizarea de energie electrica.

This post was last modified on mai 24, 2024, 10:06 AM 10:06

Disqus Comments Loading...