X

Cristian Popescu Piedone: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Bucuresteni

Cristian Popescu Piedone, candidat la funcția de primar general al Capitalei, a făcut recent o declarație fermă privind una dintre cele mai stringente probleme ale Bucureștiului: apa caldă, care în prezent, în multe zone, este rece.

„Mi-am asumat în contractul meu cu bucureștenii să rezolv una dintre cele mai mari probleme ale Capitalei. Apa caldă, care acum… e rece!” a declarat Piedone. „Nu într-o zi, cum a promis actualul primar, micușor Dan. Dar cu o viteză de execuție a lucrărilor pentru schimbarea conductelor de termoficare net superioară celei actuale.”

Cristian Popescu Piedone subliniază că bucureștenii s-au săturat să își încălzească apa pe aragaz pentru a se spăla și să îndure frigul din case pe timpul iernii. „Îmi amintesc de o discuție pe care am avut-o cu o mămică din București de curând. În cele 3 luni de iarnă, puține au fost dățile în care și-a putut spăla bebelușul în condiții normale și decente pentru anul 2024, cu apă caldă de la robinet, nu dintr-o oală încălzită pe aragaz.”

În contractul său electoral, Piedone și echipa sa de specialiști au propus utilizarea unei tehnologii inovatoare, deja folosită cu succes în multe capitale europene. „Vă vorbesc despre metoda RELINING, care permite schimbarea conductelor de termoficare fără săpătură, cu o viteză de execuție net superioară față de sistemul clasic. Mai exact, până la 2 kilometri pe zi cu un singur utilaj.”

RELINING presupune săparea a două gropi la distanță de aproximativ 2 kilometri, unde se poziționează utilajul care introduce noua țeavă în țeava existentă. Costurile sunt cu 30% mai mici decât metoda actuală. „Astăzi, pentru schimbarea unui kilometru de țeavă, Primăria Generală plătește în medie 1,3 milioane euro. Metoda aceasta mai are încă un beneficiu: va diminua semnificativ blocajele din trafic și disconfortul cetățenilor!”

Cristian Popescu Piedone încheie cu un apel la acțiune: „Votează pe 9 iunie pentru fapte, nu vorbe! Votează Cristian Popescu Piedone, primar general!”

This post was last modified on mai 26, 2024, 1:17 AM 01:17

Disqus Comments Loading...