X

Probleme in Germania, Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT ce Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Germania se confrunta cu o serie de probleme serioase in momentul de fata, o lovitura de la 4 state federale fiind trimisa catre Berlin, acolo unde se cere rezolvarea situatiei cu deportarile migrantilor, care sunt blocate din diverse cauze, iar daca lucrurile se aseaza, aderarea Romaniei la Schengen va fi serios ajutata.

Germania vrea sa deporteze mai multi migranti catre diverse tari terte, iar statele federale Hessen, Baden-Wirttemburg, Vabaria si Renania, au cerut ajutor de la nivel federal pentru rezolvarea situatiilor care impiedica transferul persoanelor catre tari terte, proceduri care pot ajuta major aderarea Romaniei la Schengen.

Germania a primit in ultimii ani extrem de multi migranti, insa sentimentul general este ca o buna parte dintre ei ar trebui sa fie retrimisi catre tarile de origine, asa cum vrea Karl Nehammer, iar din pacate finalizarea aderarii Romaniei la Schengen depinde intr-o foarte mare masura de punerea in aplicare a acestor schimbari de legislatie.

“Baden-Württemberg, Bavaria, Hesse și Renania de Nord-Westfalia cooperează cu Oficiul Federal pentru Migrație și Refugiați, care este subordonat Faeser. Cooperarea devine din ce în ce mai problematică, există întârzieri în fluxul de lucru, iar nemulțumirea crește în rândul tuturor celor implicați. Problemele sunt aproape identice în toate statele federale.

În ciuda unui proces care a durat câteva luni, Bamf „nu aderă la acorduri care au fost deja convenite” și nici nu le modifică în mod independent. Guvernul federal a subliniat în mod repetat că se poate descurca cu achiziționarea de documente de înlocuire a pașapoartelor  dar, de fapt, măsurile de clarificare a identității au fost destul de inadecvate, astfel încât nu a existat niciun câștig în eficiență până în prezent.”

This post was last modified on mai 25, 2024, 12:00 PM 12:00

Disqus Comments Loading...