X

Deciziile Oficiale Radicale ale Austriei de ULTIM MOMENT cu Masuri si pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Austria vrea sa puna imediat in aplicare o serie de decizii radicale de ultim moment, cu o serie de masuri foarte importante, care pot ajuta inclusiv aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca Gerhard Karner insista cu ideile de a crea o situatie mai grea pentru sirienii care ajung in tara sa, inclusiv pentru a-i repatria mult mai rapid.

Austria vrea sa impuna restrictii suplimentare sirienilor care vin si depun cereri de azil, pentru a reduce atractivitatea tarii in randul lor, dar vrea ca UE sa redefineasca anumite zone din Siria ca fiind sigure, pentru deportarea mai rapida a migrantilor, ceea ce va fi de ajutor pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, mai curand.

Austria nu este singura tara din UE care are idei de acest gen, iar asta pentru ca si Cipru, Danemarca, Italia, si altele, gandesc la fel, dorind sa scape de migrantii sirieni cat mai repede cu putinta, iar daca masurile lor vor putea fi puse in aplicare, atunci aderarea Romaniei la Schengen va fi substantial grabita, ceea ce in final e o veste grozava pentru noi.

“Următorul pas este impunerea de noi restrictii sirienilor. Scopul: deportările și nu fiecare sirian ar trebui să primească automat statutul de protecție.. Trebuie să creștem presiunea și să definim zone sigure în Siria. În plus, trebuie să putem aduce sirienii înapoi acasă.

În jurul Damascului și a unei a doua regiuni mai la nord, care au devenit mai sigure. Acest lucru este confirmat și de ciprioți, care au primit o mulțime de sirieni, iar ei în aceste zone sau își vizitează rudele. Asa, nu poți explica nimănui de ce acestor oameni li se oferă statut de protecție.”

This post was last modified on mai 27, 2024, 12:25 PM 12:25

Disqus Comments Loading...