X

Formula 1: GRESEALA Recunoscuta de Mercedes, care l-a Costat pe Lewis Hamilton la Monaco

Formula 1 a avut saptamana trecuta o noua cursa de Grand Prix, la Monaco Lewis Hamilton neavand parte de succesul pe care-l astepta, iar asta pentru ca Mercedes a facut o greseala majora in cazul sau, iar ea a fost recunoscuta in mod oficial de catre directorul Toto Wolff, ceea ce nu se intampla chiar atat de des in acest sport.

Mercedes recunoaste faptul ca nu l-a informat corect pe Lewis Hamilton la ultima oprire pentru schimbarea cauciucurilor, astfel ca acesta nu l-a depasit pe Max Verstappen, desi se afla intr-un moment critic al cursei de la Monaco, iar comunicarea gresita l-a costat o pozitionare mai buna in clasamentul final al pilotulor in cadrul GP-ului.

Lewis Hamilton se pregateste sa plece de la Mercedes pentru a deveni pilot al Ferrari, in doar cateva luni britanicul fiind pregatit sa faca schimbarea, iar dupa cum arata lucrurile acum, decizia e cu siguranta una foarte buna, avand in vedere ca echipa germana nu reuseste sa ii ofere ceea ce are nevoie pentru a castiga cursele in care se inscrie in fiecare weekend.

“A fost o greșeală de comunicare mai întâi între noi pe pitwall că am greșit. Ar fi trebuit să fie o critică superioară. Dar apoi a existat o dezbatere dacă orice depășire ar fi suficientă de la noua anvelopă. Și astfel mesajul primit a fost în cel mai bun caz confuz, dar probabil greșit.

Ar fi trebuit să fie un depășire a turei critice, iar îngrijorarea din fundal era că, dacă dărâm acea anvelopă într-un singur tur, atunci ce s-ar întâmpla mai târziu. Dar, pe scurt, mesaj greșit pentru Lewis, aceasta a fost vina echipei. afirma Toto Wolff”

This post was last modified on mai 27, 2024, 12:53 PM 12:53

Disqus Comments Loading...