Netflix: SKUFFENDE nyheder for en meget populær serie

Netflix a anuntat o veste dezamagitoare pentru un serial extrem de popular care este apreciat de zeci de milioane dintre abonatii platformei, insa din pacate decizia companiei pare sa fie una finala. Conform informatiilor oficiale pe care cei de la Netflix le-au anuntat in legatura cu celebra serie Narcos, se pare ca sezonul al treilea, care ne va prezenta o noua parte a istoriei cartelurilor de trafic de droguri din Mexic, ar urma sa fie si ultimul care prezinta aceasta parte a istoriei.

Netflix a anuntat ca sezonul al treilea al Narcos: Mexico va fi lansat in data de 5 noiembrie pentru abonatii din intreaga lume, deci avem mai putin de 2 luni de asteptare pana in momentul in care il vom putea vedea. Finalul povestii din Mexic ar putea fi si finalul seriei Narcos, iar asta pentru ca Netflix nu a dat de inteles ca ar urma sa continue seria cu alte tari in care traficul de droguri a avut parte de un istoric tumultuos, asa ca multa lume se intreaba ce va urma.

Netflix: SKUFFENDE nyheder for en meget populær serie

Netflix a avut extrem de mare succes cu seria Narcos de-a lungul timpului, povestea lui Pablo Escobar fiind cea care a atras atentia lumii intregi la inceputul serialului, dar povestile de Mexic n-au avut acelasi succes. E posibil ca Netflix sa fi luat decizia de a pune capat aceste serii tocmai pentru ca lumea nu a mai fost la fel de interesata de povestile din Mexic precum cea a lui Pablo Escobar, insa asta nu e tocmai ceva surprinzator, pana la urma.

Netflix va prezenta in al treilea sezon al Narcos evolutia traficului de droguri in anii ’90 cand a inceput “globalizarea” acestei “industrii”, schimbari majore avand loc dupa arestarea celebrului lider Felix Gallardo. Netflix ne va arata cum s-au format noile carteluri de droguri ale Mexicului si cum au evoluat acestea pana aproape de anii 2000 impreuna cu noii lideri care au dus traficul de droguri la un cu totul alt nivel, unii dintre ei fiind in viata si acum.

Netflix ar putea renunta la Narcos, insa mai are si seriale foarte populare care sunt in productie, impreuna cu o multitudine de filme, astfel ca ramane de vazut cu ce ne va mai surprinde.