iPhone 5 vs. LG Optimus G Pro (Video)

[youtube]http://youtu.be/pBh4K5D3VVY[/youtube]

  LG Optimus G Pro este unul dintre cele mai recent lansate terminale Android, iar in cadrul Mobile World Congress 2013 el a fost eingereicht de catre LG. In clipul video de mai sus avem o comparatie intre acest dispozitiv si terminalul iPhone 5 al celor de la Apple, ecranele avand o diferenta de 1.5 inch in ceea ce priveste diagonala, smartphone LG fiind cel care ofera mai mult spatiu pentru interactiune. LG Optimus G Pro are un ecran True HD-IPS + LCD cu rezolutie 1920 x 1080 si 401 pixeli per inch, 2 GB RAM, camera de 13 megapixeli, procesor quad-core de 1.7 GHz, si o baterie de 3140 care ar trebui sa ii ofere suficient de multa energie.

  Ca sa fiu sincer, LG Optimus G Pro nu va fura prea multi clienti care doreau sa achizitioneze un iPhone 5, insa terminalul este interesant si vom mai auzi de el in viitor.

8 KOMMENTARII

  1. LG Optimus G Pro asta parca a copiat din designul lui Samsung Galaxy s3 si putin din viitorul Samsung Galaxy s4 sau cel putin asa arata.Cat se mai copie ei asa unul pe altul.Daca nu erau Apple sa scoata Iphone in 2007 nu stiu cum aratau telefoanele azi in 2013.Apple au dat tonul la telefoanele inteligente si practic toti au copiat cate ceva de la ei putin sau mai mult(vezi Samsung Galaxy s2)

  2. daca henry ford nu facea primul ford, daca fratii renault nu faceau primul renault, daca hitler nu dadea ordin pt fabricarea volkswagen s.a.m.d, inseamna ca azi nu mai aveam masini? gresit… am fi avut cu siguranta, oricum cnv trebuia sa dea startul … daca nokia 3310 nu era, iti garantez ca nici iphonul tau super-iubit nu exista 🙂 sau poate nu arata asa … cnv trebuia sa dea startul, si evident ca restul competitorilor s-au luat intr-o mica/mare masura dupa el, ca doar nu era sa faca samsung s3 telefon cu roata, si htc one telefon fara display, nici n-ar avea cum sa-l faca altfel decat sa fie subtire, cat mai multe functii, si un ecran destul de mare… problema e alta…. pe voi va roade faptul ca acei competitori au copiat mai mult sau mai putin apple si chiar au depasit cu mult 🙂 stiu ca e nasol sa ai acelasi ios cu UI de acum 50 de ani .. stiu, e frustrant, si eu m-as oftica daca as fi un fan boy apple… si multe altele 🙂

  3. @DORY Pentru ce sa il roada ca nu are iPhone ?:)) Ce sa faci cu iPhone ? Inafara de design ala care intradevar este reusit , softul e acelasi de cand a aparut iphone-u , apple e smecher iti impune ce sa faci cu telefonu tau … folosesti prostia aia de itunes .

    +1 si de la mine Ovidake010

  4. dap.. pana la urma lucrurile se dezvolta pentru ca exista multe idei. partea buna e ca poti alege si nu iti impune nimeni ce sa iti placa.. de exemplu, am gasit comparatia asta versusio.com/en/lg-optimus-g-pro-vs-apple-iphone-5-16gb si lg pare sa stea mult mai bine la caracteristici decat apple, dar .. mie nu imi incape in buzunar 😛