Cosmote – the only operator in Romania that sells decoded iPhone 4/4S

 

  A few days separate us from Christmas, people are running for gifts in stores and probably some of you are in a hurry to buy the latest model of the iPhone terminal. In Romania, all mobile phone operators offer it, but almost all have it in stock Cosmote is the only one that sells decoded iPhone terminals. Both iPhone 4S and iPhone 4 are available decoded in the Cosmote offer, whether you buy them at the standard price or with a subscription, and this is a great advantage for any user.

  The good thing about Cosmote is that the prices are slightly lower than in online stores, but I don't know if you can now buy the terminal without connecting. Those from Cosmote have been selling decoded terminals for years and I was pleasantly impressed to see that they maintain the practice on the iPhone as well. Unfortunately, Orange and Vodafone still insist on coding the terminals, but maybe they have something to learn from Cosmote, at least from this point of view. If you purchased an iPhone 4S from other mobile phone operators, but at the standard price, then you must know that decoding is free according to Romanian law and the operator is obliged to do it.


 

22 COMMENTS

  1. Eu an iphone 4s luat de la Germanos inca din primele zile cand a aparut in Ro si vreau sa spun ca atuncia nu se vindea 4s la liber, oricum celalalte retele au mult de invatat de la cosmote pentru ca , cu cosmote oriunde in tara asta mergi 2 liniute de seman tot ai pe cand la orange , vodafone umpik urci un deal “searching” Cosmote a iesit pe piata investind in retea nu in telefoane si clienti cati mai multi . . .

  2. Ar trebuie sa dispara complet codarea telefoanelor, world-wide! E o masura de siguranta de tot rahatul! Ma angajez la un abonament mare, mai dau si bani pe terminal, ce mai vor de la mine?! De ce sa ma ingradeasca?!

  3. Unitatea minimă de taxare pentru traficul de date este de 1 MB @ Cosmote… Si uite asa ajungi sa faci trafic lunar 1.5 GB doar pe notificari si mail, compartiv cu orange unde faceam maxim 300 mega facand si browsing si tot ce aveam nevoie…

  4. @emyLO: daca cumperi la “pret standard atunci trebuie sa stiti ca decodarea este gratuita conform legii romane si operatorul este obligat sa o faca.” (scrie za1 si in articol); daca cumperi tel cu preti subventionat atunci operatorul face ce vrea

  5. Foarte buna observatia cu taxarea la 1 MB. Nu-i mai pupati atata pe Cosmote, o sa-si scoata ei parleala pentru toate ofertele speciale si telefoanele necodate. Deja au inceput, vezi taxarea la 1 MB si tarifele la abonamente care acum sunt la fel sau chiar mai mari decat la ceilalti operatori. Cat despre semnal… Mai umblati prin tara si mai vorbim. Incepeti cu Transfagarasan, de exemplu.

  6. Pentru asta cand apare iphone 5 abandonez vodafone.Migrez cu toate abonamentele pe cosmote.Doar pentru simplul fapt ca e neverlock si daca ma plictisesc de telefon are valoare mai buna la revanzare.Nimeni nu are nevoie de un iphone blocat.

  7. Cei doi cu taxarea de 1 Mb vorbiti ca sa va aflati in treaba. In primul rand, taxarea se face la un mega abia dupa ce terminati traficul inclus. Iar apoi, va costa 0,003€/MB. Faceti un calcul ca sa aflati si voi cat va costa 100 de mega…

  8. MMS Cosmote ramase:220
    Data MB: 1306.00
    Cost aditional: 0.05 Euro
    Serviciu cu caracter orientativ
    Din cate vezi traficul este contorizat la mega chit ca e vb de trafic inclus in abonament. Iti trimit 100 de screenshots cu cost control daca vrei… Si daca tie ti se pare normal sa platesti fie si un cent pentru ceva ce ai deja inclus in abonament, fie…

  9. @Bufu: Tu esti privilegiat ca folosesti internetul de la Vodafone, pretul ala prea mic. Totusi unde ai gasit oferta?
    @kid: Germanos sau Cosmote sunt una si aceeasi chestie.

  10. @claudiu daniel
    Ma gandeam ca nu o sa fie oamenii interesati de alta retea din moment ce le trebuie microsim.
    Microsimul fiind util doar pentru iPhone,nu cred ca mi-ar conveni si imi iau iphone de la orange sa zicem si dupa un an de exemplu,dupa ce s-a terminat contractul sa ma imi pun microsim de vodafone..simul normal te mai ajuta ca il bagi si in alte telefoane dar miicrosimul..
    poate gresesc dar asa vad eu problema:)