iOS 6 – iPhone unlock status

  iOS 6 it has been available for more than 3 weeks for iDevice owners, a good part of them have already updated, iPhone owners have rushed to install it and probably many of you are wondering how to decode your own terminal on this version of the operating system. Well, in this article I will explain, I will divide the article into 2 segments: one for those who have the iOS 6 baseband and want to unlock, the other for those who already have decodable basebands and want to update it to iOS 6.

iOS 6 – basebands 01.00.16, 3.0.04, 04.12.02 and 05.16.07.

The old basebands – iOS 4 and iOS 5

  Some users say that SAM is compatible with iOS 6, I haven't checked this, I can't confirm/deny the information, but I recommend you not to update for now and to wait until the program is updated. If you have an iPhone 4 and want to install iOS 6 while keeping your baseband intact, redsn0w should theoretically help you, but I don't recommend trying the procedure for now because you might update the baseband.

55 COMMENTS

  1. @Zaone, am un 4s, ios 5.1.1..daca fac update la ios 6, imi pastrez baseband’ul, sau imi face automat update si la baseband? Baseband’ul actual e 2.0.12

  2. Salut. Am un iPhone 4 cu iOS 5.1.1 , unlock facut cu Sam . Merge facut update la iOS 6 si facut decodarea facuta din nou cu Sam , daca am salvat decodarea?

  3. Merge update la ios 6 pentru cei care au tiket salvat la unlock facut cu sam , numai ca nu va merge notificarile, pasi sunt simpli : restore la ios curat care il ai pe iphone , update la ios 6. Atentie foarte mare la cei care au facut unlock cu sam sa nu patiti ca mine…….sa demacnetizat sim-ul si adio unlock

  4. Salut. Poate explica cineva pasii care trebuiesc urmati pentru a face update la ios 6 , pentru cei care au decodarea facuta cu Sam ???
    thank you in advance

  5. Salut.Am un iphone 4 neverlock cu versiune de ios 5.1.1 si vreau sa ii fac update la ios 6.Il dau sa se descarce si la un moment dat imi da eroare …imi poate spune cineva de ce imi da eroare?

  6. Sigur, e o eroare ce apare in iTunes atunci cand ceva nu functioneaza corect. Inginerii Apple dau in general coduri erorilor de acest gen si in baza acelor coduri identifica sursa problemei.

  7. salut . Am facut si eu upgrade la ios 6 si acum cand vreau sa ii fac downgrade la 5.0.1 imi da erorr 21 mentionez ca nu am shsh salvat pentru 5.1.1 ce pot sa ii fac ??

  8. Salut!. Am un iphone 4s (gevey sim) ce de vreo luna jumate il folosesc pe post de ipod…pt ca din lipsa de cunostine am dat accept la noul soft (iOS 6.0.1) l-am dus la 3 magazine specializate in reparatii telefonice dar fiind un oras mic si inapoiat persoanele de acolo mi-au zis sa-l tin in vitrina ca nu sunt solutii. Am incercat zeci de tutoriale incercand sa-l aduc in versiunea veche de 5.1.1 mentionez ca am SHSH salvatae dar fara rezultat. Te rog sa imi spui care ar fii cea mai ieftina solutie sprea a-mi putea folosii dinou iphonul ca telefon si nu ca ipod. Multumesc!

  9. “Merge cu snowbreeze pastrare de baseband si hactivare decodabil cu gevey update ios 6.0.1 pe iphone 4”
    era o afirmatie sau o intrebare? pentru ca in aceasta situatie sunt eu: am ios 4.3.5 pe I4 si vreau update la IOS 6 cu pastrarea bb. Mai pot folosii gevey-ul pentru -l decoda?

  10. Nu. backup’ul pe care l’ai făcut ți-a salvat contactele, mesajele, notele, etc. Singura ta opțiune a mai rămas IMEI unlock. Pe ce rețea e blocat?

  11. Il poti face neverlock indiferent de baseband . Deblocarea se face pe baza IMEI-u’lui valoarea decodari variaza in functie de reteaua pe care e codat. Stii pe ce retea e codat?

  12. sall . am si eu un iphone 4 cu versiune 4.1 si vreau sa-i dau o alta versiune , problema este ca e codat si il folosesc cu gevey sim poate cauza daca ai dau alta versinue mai nouo? ms

  13. @pepe poti face update numai daca ai SHSH salvat pe IOS 5 si ma indoiesc ca ai (intra in cydia si vezi ce SHSH’uri ai salvate), aceeasi problema am intalnit’o si eu. Ramai pe ios 4 sau deblocheaza’l prin IMEI.
    @jan incearca la un service nu pe net. Eu am platit o decodare si am ramas si cu telefonul blocat si cu banii dati

  14. am o intrebare.am un iphone4care nu merge decodat cu givey.daca ii fac update la soft risc sa-l blochez de tot sau reusesc sa il si decodez prin givey?ma poate ajuta cineva?va multumesc anticipat.

  15. salut.am un iphone4 care nu merge decodat cu gevey.daca ii fac update la soft risc sa-l blochez de tot sau am posibilitatea sa il pot debloca cu gevey?va multumesc anticipat.

  16. salut.am un iphone4 care nu merge decodat cu gevey.daca ii fac update la soft risc sa-l blochez de tot sau am posibilitatea sa il pot debloca cu gevey?va multumesc anticipat.