Evasi0n – 94% of the development process has been completed, the release is scheduled for today

  Although all indications suggested that evasi0n is going to be launched yesterday, so only today will we have the solution available for download untethered jailbreak for iOS 6.1. The hackers have confirmed that they will definitely launch today evasi0n, but today for them it does not mean the same for us, but theoretically during the afternoon we should be able to jailbreak devices. The development process has reached 94% at the moment, the hackers' website is constantly updated, the percentage being increased approximately once an hour.

  As soon as I have new details, I will let you know.

UPDATE: Although there are various "tables" on the Internet showing the release time, everything is based on an analysis of the code of the evasi0n website and not on something credible. Hackers will release the jailbreak solution when they think it is ready and not based on a code that automatically changes a percentage on a website.

56 COMMENTS

  1. Ora asta de la cine a iesit? My bad, am vazut ca au analizat niste destepti codul sursa cu procentajul, smart thinking. Solutia o lanseaza cand vor ei, nu cand se modifica un procentaj pe website.

  2. Din scriptul de website-ul lor reise ora 19:00 la noi. Daca nu ma credeti setati-va ora pe pc la 19:00 si o sa vedeti loading bar 100%

  3. nu stiude ce dar eram sigur ca asa o sa se intample….asa face apple …asa face si evasi0n…
    bn macar ca in sfarsit o sa avem ceva.astazi poate

  4. ia fiti sinceri: cati dintre voi nu ati dormit azi noapte asteptand sa se lanseze evasi0n ptr a vi-l instala in idevice-uri, si cati dintre voi n-ati avut niciodata jb pe telefon, nu stiti nimic despre el si acum stati pe idevice.ro asteptand sa se dea startul ptr ceva ce habar nu aveti cum arata sau ce face…. afar’ de mine?!

  5. JB mai are lumea pe telefon,dar sa nu dormi noaptea dupa unul nou … n-am auzit.Baietii au pus contorul la treaba si dorm linistiti,se numeste teasing.

  6. @virgil doamne ajuta sa gasesc altfel ma pricopsesc cu un bibelou scumput 😀 al meu e din Japonia si nu se face NL,doar gevey’ul ma ajuta + jb 🙁 am facut aseara up la 6.1 bb ala nou si la revedre activare,are careva nu sim de kddi au japan ? 😀

  7. Oare oameni ai mănâncă si ei?dorm?au si altceva de făcut?dupa ce ca își pierd timp pretios sa ofere ceva free,sunte-ți incredibil de…..

  8. Al meu e blocat pe portugalia orange tot ca bibelou il tin si eu am trecut la ios6.1 merge brici dar.nu stiu cu ce ma ajuta prog evasiOn puteti sa ma sfatuiti cam ce ar trbui sa fac va rog fr…..

  9. Eu cred ca cel mai probabil maine facetiva planul sa il luati. Stiti ce bomba ar fi ca sa luam tapa cu jb-ul asta si sa nu mai apara. . Sincer oricum vad tigani cum spun halo…urasc asta. Daca asi pute sa ii impusc pe cei care isi bat joc de limba ROMANA..asi faceo. Mai uiti un semn,o virgula…dda voi va bateti joc de limba ROMANA. Pacat ptr ca sa ajuns sa urati limba Romana, o limba cucea car v.ati nascut. Mare pacat!

  10. Zaon ce zici de oameni astia. Cred ca ei sunt buricul pamantului. Ca au vazut ei,alti ca cei car nu au jb sunt cocalari si pitipoane. Alti ca cei care fac jb-ul este doar ptr aplicati gratis. Altul se lauda ca are tot ce apartine de apple iar cei cu un amarat de iphone sunt prosti. Jur,sunt oameni de kkt. Bine ca ai tu saitul acesta sa mai jigneasca si ei. De ex am tot auzit vorba aceasta. Toti tarani au iphone. Problema este ca iphone nu se fabrica in mai multe seri ca cei de la concurenta. Iasa unul si bun si il are oricine are posibilitatea si il vrea.

  11. Deci baieti si fete. Cand mai spuneti prosti sa va uitati mai intai in oglinda. Si intrebati.va…oare nu sunt unul dintre ei daca am mentalitatea asta? Oricine poat avea un telefon apple fara sa il facem tara,cocalar si pitipoanca. Oricum ce rost are sa va mai zic ceva. Voi sunteti o cauza pierduta. Sunt de vina parinti vostri ca nu v.au dat o educatie buna.

  12. @BamBam cap de chiftea, ia mai citeste inca odata ce am scris… tot n-ai inteles !? Citeste iar!
    Am zis ca eu sunt unul dintre cei despre care spuneam !!! “Afar’de mine” nu vrea sa insemne ca eu am avut de toate iar voi nu, ci din potriva !

  13. @Zomby comform scriptului numaratoarea se termina la ora 19:00. Daca nu crezi fa cum iti spun. Dute in control panel > date and settings si modifica ora cu 19:00 si apoi intra pe evasi0n.com si o sa vezi ca rezulatatul este 100% complet.
    Eu am pus ora 12 de maine si mi-a zis ca e la 110% 🙂

  14. salut,va rog spuneti`mi si mie cum fac si yo update la un iphone 4 ios 4.3.3 decodat cu gevey cu baseband 04.10.01 la ios 6.1 dar sa`mi pastrez basebandu`l??imi poate explica cineva va rog?

  15. Cand primiti chestii gratis, ganditi-va ca cineva depune munca pentru ele si fie ca e vorba de lasarea unui comentariu la un articol, descarcarea unei aplicatii, click-ul pe un banner, actiunile de genul asta pot sustine orice website, fara bani nimic nu exista in lumea asta, si cine crede altceva a cazut de pe luna.