iOS 7 can be decoded using Gevey cards and more

  iOS beta 7 1 was launched during this night by the company Apple Lossless Audio CODEC (ALAC),, I explained how you can install the new version of the operating system without having a UDID registered and some of you wanted to know if the decoding cards will work without problems. Well, in the article dedicated to this activation method, quite a few people have confirmed that iOS 7 could be decoded using decoding cards Geveya and not only that, even if the basebands have been updated. In order to benefit from the signal after the update, you must remove the cards from the terminals during the procedure and insert them after the update, hacktivation still being unavailable.

  Considering that I don't have a coded iPhone, I can't confirm that the procedure works, so you only rely on the help given by the community members iDevice.ro.

64 COMMENTS

  1. Momentan detin un iphone 4s ios6.1.3 decodat prin gevey. Are rost sa fac trecerea la ios 7 ? In caz ca nu functioneaza gevey-ul am posibilitatea de downgrate la 6.1.3?

  2. am un prieten care are iphone 5 decodat cu gevey sim este pe cosmote si-a facut update la iOS 7 si i-a mers 🙂 imediat i-a gasit reteaua

  3. Eu am iphone 4 si il decodez cu gevey,mentionez ca am tot pastrat baseband-ul 04.10.01 pot sa fac update la iOS 7 beta 1 si daca actualizez acest baseband mai pot face decodarea? Multumesc si as fi recunoscator daca ar stii cineva sa imi raspunda!

  4. Si eu am in iphone 5 decodat cu r-sim si parca m-as baga la update ios7,eu am acum 6.1.,asta daca mai pot folosi telefonia.
    De unde ati descarcat ios 7 ?

  5. Am Iphone 4 decodat cu gevey pe baseband 04.10.01 si am incercat sa ii fac preserve la baseband la ios7(am sters bbfw-ul) si a mers instalarea pana aproape de sfarsit cand mi-a dat eroare (-1), am incercat sa ii fac recovery fix cu redsnow dar nu functioneaza, ramane tot blocat in recovery mode. Acum am tot citit pe aici ca se poate decoda cu gevey chiar daca faci update si la baseband, iar curiozitatea mea e daca fac si update de baseband o sa pot sa mai folosesc telefonul sau pot sa il arunc????

  6. @Rares chiar de la 4.3.5 … imi merge decodarea pe ios 6.1.2 desi folosesc si ultrasnowcn 1.65b care imi face procesul de decodare automat fara sa mai formez eu la 122 si toata procedura aceea, si imi merge si fara jailbreak si de aceea cred k sunt sanse sa mearga, doar ca toata chestia tine doar de baseband si de patrarea acestuia

  7. confirm ca merge cu iphone 5 cu gevey, nu a mers din prima cu 6.1.2 a trebuit sa fac update la 6.1.4 si pe urma la ios 7 . . . . .apropos, in afara de icoane care sunt revopsite nu mi se pare ca a venit cu ceva nou, si sper sa nu fiu injurat,e doar parerea mea, dar parca seamana cu android 🙂

  8. Am facut update la IOS7 beta azi-noapte. I5 32GB decodat cu Goguo. Aveam 6.1.4. Procesul a durat aprox 15min. Downloadat IPSW, shift+check update si totul a mers de la sine, nu am scos gevey din telefon. La final, si-a luat singur semnal, eu nu am facut absolut nimic. Merge chiar super ok, nu se blocheaza, nu face freeze, nu am lag. Am instalat dupa APN VF pentru internet, zbarnie.

    Am constatat doar ca aplicatia Idevice nu functioneaza, partial, in sensul ca nu se deschide, dar pe iconita imi apar updateurile. Skype nu merge. Facetime, Imessage merg perfect. Am dat OK cand am fost informat…

    Culori frumoase, iar cu un background frumos iese ceva tare rau de tot.
    Per total, eu unul, sunt super incantat, se vede ca s-a lucrat ceva la noul look, s-a incercat a se aduce la zi cu concurenta.

    Multumesc Idevice si Apple.

  9. Eu nu reusesc sa fac update. Folosesc Windows 8, cand selectez ipsw-ul telefonului, imi tot apare o eroare, ca serverul pentru update este ocupat.
    Are cineva o solutie?

  10. Salut , am un iph 4s cu ios 6.1 cu 3.4.01 basebandul si folosesc un gevey nu stiu de care este ca asa l-am cumparat, idee este daca pot face update la ios7 si sa-mi mearga cu acest gevey sau nu , precizez ca nu prea sunt in domeniu si as vrea niste lamuriri daca se poate concrete si clare . Care ar timp las o adresa aici sa ma contacteze cld.smile@yahoo.com

  11. Hello, I have an iPhone 4s with 6.1.2, bb 3.4.02 blocked on vodafone ro. At the moment it is decoded with gevey because I use it on orange ro. Can you please tell me if it makes sense to update to ios 7 thinking that gevey will go?

  12. daca fac update la ios 7 beta pierd ce am pe iphone,adica dupa update trebuie activat din nou,precizez k am un iphone 5 32gb decodat cu gevey goguo.

  13. Salut.Am un iphone 5 neverlocked si as dori sa stiu cum pot face update la ios 7…imi va afecta cu ceva?Tin sa precizez inca odata ca telefonul este liber de retea,nu este codat…astept un raspuns

  14. salut o intrebare am iphon5 codat si am bagat cartela goguo gevry la conectare nu am scris codul doar auto unlock mode si acuma nu pot folosi scrie instalation failed. ce pot sal fac sa apare iara in ceputul retelele…. mersi

  15. @blanko, esti sigur ca nu vine cu nimic nou?
    Cauta pe net filmuletul de prezentare al ios7, si o sa vezi ca e plin de noutati! Control center care e nou pe ios si noul multitasking, etc…

  16. I confirm too
    Iphone 4s cu 6.1.3 cu gevey sim am facut update la ios7 prin wifi si nu a trebuit activat si-a luat semnal singur
    Precizez ca am tinut gevey in telefon cand si-a facut update

  17. Am tot vazut comentarii dar nimic concret.. Am un iphone 5 decodat cu Gevey Sim. Si as vrea sa fac update la ios 7. O sa am probleme dupa ..? Imi mai merge cartela dupaia sau pot sa ma uit la el …? Daca cineva se afla in situatia mea si a facut update fara sa fie probleme postati va rog .. Va salut

  18. @Andrew
    Prietene sunt cel putin 2 posturi mai sus (inclusiv al meu inaintea ta) care confirma ca se poate face update
    Tu ai vrea sa jurr cineva pe rosu ca merge? Sau ce?

  19. azi am reusit sa fac update la ios 7 si nu am intampinat nici un fel de probleca si tin sa mentionesz ca am iphone 5 decodat cu Gevey deci Confirm si eu ca merge fara probleme..sper sa le fie de folos si celor care sau afat in situatia mea un MERSI mare ptr cei care mi-au zis sa fac update ca nu o sa am nici o problema !!!! bye bye

  20. Baieti va multumesc din suflet pentru curajul pe care l ati avut sa faceti update pe cont propriu. Acum ii fac si eu update. Inca odata stima pentru curaj si promtitudine!

  21. Buna ! Eu am un iphone cumparat din irlanda si decodat in romania cu gevey. acum ma aflu in irlanda insa cand mi-am cumparat numar irlandez, cartela respectiva functiona doar cu gevey ul respectiv. mi s-a zis atunci sa nu dau update de soft pt ca nu va mai functiona telefonul. este adevarat ca daca downloadez iOS 7 nu va mai functiona ? Va multumesc pt raspuns.

  22. la iphone 4 am facut update de la ios 4 la ios 7 cu gevey-ul introdus.acum numai citeste cartela de romania.am vrei sansa sa fac gevey-ul?

  23. Am un iPhone 4, aveam gevey instalat pe el însă când am făcut update la iOS de pe 6 pe 7 acesta numai funcționează și îmi cere înserare SIM, ce pot face?

  24. Daca am iphone 4s cu versiunea 5.1.1, de cand l-am luat nu i-am facut update din cauza ca multi imi spuneau ca voi avea probleme cu gevey-ul, credeti ca as putea sa ii fac update la ioS 7 fara sa am probleme?

  25. Salut! Am un iphone 4, a fost blocat pe Danemarca si decodat cu gevey sim.a avut ios 6, i-am facut update la 7, cu cipulde gevey nu mai merge, nu prinde semnal,insa merge fara el direct cu cartela de rom(orange, vdf, csm) care sa fie explicatia?

  26. am decodat un iphone5 cu gevey si dupa aproximativ o saptamana nu mai ia semnal deloc,imi spune ca nu am sim .Am pe el ios 7 .ce as putea sa fac?

  27. Salut. Am un iphone 5 gevey R-sim, si aveam ios 6.1 pe el si i-am dat Actualizare software , si mi`a ramas blocat la actualizare ( prin i-tunes ) si nici restaurarea nu mai merge. Cand deschid telefonul imi apare sa conectez telefonul la i-tunes ,dar ramane blocat la restaurare. Ce pot sa-i fac?.

  28. buna am un iphone 4, este decodat cu gewey, iar cand verific imei imi spune SIM Lock: Unlocked , nu este ok siteul unde am verificat, sau dece nu imi functioneaza fara gewey. intreb asta deoarece as dori sa fac un update de soft de la 4.3.3 , si nu as dori sa-l folosesc pe post de ipod..Multumesc anticipat.