iPhone 6 Plus is available in extremely limited quantities

  Opening a pre-order session for iPhone 6 si 6 iPhone Plus, the company disappointed a multitude of users interested in the second terminal, it being available in extremely limited quantities. More exactly, 6 iPhone Plus is available for pre-order with delivery in 3-4 weeks from placing the order, while iPhone 6 can be purchased and delivered in 7-10 days after placing the order.

  The interesting part is that iPhone 6 still available for purchase with September 19 delivery in certain capacity/color combinations, so interest seems to be directed towards the terminal 6 iPhone Plus. Unfortunately, Apple will not satisfy all the market demand registered for this terminal, so it remains to be seen what sales it will register at the time of next week's launch, especially since the initial pre-orders have registered a new record.

20 COMMENTS

  1. Apple obisnuieste sa nu produca foarte multe terminale inainte de lansare tocmai pentru a induce lumea in eroare ca este cererea foarte mare. Si nu, nu sunt fan Samsung.

  2. Turma de oiţe marca Apple. Cat timp Apple a vandut in telefon de dimensiuni mici,toti foloseau scuza si aruncau vorbe ca restul telefoanelor de pe piata(nu conteaza android/windows phone,blackberry system) sunt mult prea mari si arati ridicol cu ele la ureche.

    In momentul lansarii unui produs Apple de dimensiuni de tip “paleta de ping-pong” toata lumea uita vorbele aruncate in trecut despre telefoanele cu dimensiuni mari.

    Toata lumea zice ca Iphone pe partea hardware e perfect asa cum e,dar marea majoritate isi cauta sa-si achizitioneze Iphone 6 Plus,care stim cu totii ca e mai puternic si mai bun decat Iphone 6.

    Exact pentru cazuri de genul asta s-a inventat vorba : “Vulpea care nu ajunge la struguri,zice ca sunt acrii”.Cat timp Apple nu ofera acel ceva nimeni nu are nevoie de functii sau imbunatatiri hardware,in momentul in care Apple ofera acel ceva,brusc devine util si toata lumea si-l doreste,indiferent daca e util sau indiferent daca este nevoie de acel ceva,tot ce conteaza e sa fie marca Apple.

    Multi care il vor achizitiona nici macar nu suporta design-ul,dar tot il vor cumpara pentru ca acesta este efectul de turma,iar daca Apple a scos un produs nou trebuie sa-l aibe desii inca nu si-au terminat ratele la Iphone 5S.

    Iar pentru cei care vor venii si vor incepe vesnica discutie Ios este mai bun,Android este praf,nu are legatura cu subiectul pentru ca nu ai nevoie de ultimul model de Iphone doar pentru Ios,sunt sigur ca Ios 8 va merge impecabil si pe Iphone 5 si pe Iphone 5S.

  3. Ps: Pentru cei care vor incepe sa ma acuze ca sunt un fan Android.

    Sunt utilizator de Ipad,pentru ca mi-a placut tableta foarte mult,dar si utilizator de Note 3 pentru ca mi-a placut telefonul(si pt unele functii pe care mi le ofera si le folosesc),iar motivul pentru care am ajuns pe Android o sa-l zic pe scurt:Iphone 4—>Ios 7(cine detine un Iphone 4 intelege ce zic).

  4. Ce mi se pare mie ciudat e ca sunt multi utilizatori de android ce tot intra aici sa discrediteze apple, n’am inteles niciodata asta, lucrati la htc, google, samsung, etc?

    Fiecare isi cumpara ce vrea sau uneori ce isi permite cand intervine aspectul financiar.

  5. Asta dovedeste cat de dereglati sunt unii (chiar de pe site-ul acesta) care declama sus si tare “chiar daca arata de rahat, tot am sa-l cumpar” sau “nu-mi place deloc dar imi voi lua”.
    Pana unde duce spalarea pe creier…
    In ceea ce priveste iph 6 plus si indisponibilitatea lui dovedeste ca Apple nu numai ca nu prea a crezut cu tarie in viabilitatea unui terminal cu ecran de 5,5″ (de-aia au produs si mai putine i6+), dar si faptul ca fiind “geloasa”pe firma concurenta Samsung, a zis sa copieze si ei un pic, incercand sa muste astfel din felia de succes pe acest segment, din care s-au infruptat de vreo de 3 ani asiaticii. Apoi, un ecran generos de 5,5” si FHD costa mai multi bani si astfel profitul e ceva mai mic si riscau Ive si Tim sa moara de foame…

  6. @eugeorge: chiar sper sa mearga bine pe i5, si datorita pataniei cu i4 IOS 7.1.2 (prietenii stiu de ce), o sa raman o perioada inca destul de lunga pe IOS 7, adica pana se va cere in APP store sa ne updatam ca sa mai putem folosii aplicatiile. Nu mai renunt la vrabia din mana. 😉

  7. @EuGeorge
    Omule, am inteles, nu iti place iOS si nici iPhone, dar mai lasa-neeeee 🙂
    Glumesc, din punctul meu de vedere, scrie ceea ce iti place, doar sa nu fie vorbe urate fata de ceilalti cititori, si multa multa atentie la cum scrii… Desi ai Note 3 si iPad, se pare ca nu prea ai dat pe la scoala, deoarece scrii cu atat de multe greseli gramaticale incat ar trebui sa iti fie putina rusinica de tine insuti.
    “zice ca sunt ACRII”
    “trebuie sa-l AIBE DESII inca”
    “cei care vor VENII”

    Sincer, nu cred ca intereseaza pe careva de ce ai plecat tu la Android, si alte istorisiri. Bravo! Drum bun… Doar lasa-ne sa traim asa cum vrem noi cu iDevice-uri, si inceteaza sa ne mai pui “in turma”. Nimeni nu este oita, ci suntem oameni ca si tine, si unii scriu corect dpdv gramatical; este un mod de respect fata de zaone, care scrie corect gramatical de fiecare data… invatati ceva de la el…

  8. Am iPhone 4S si e perfect ca marime ………..insa observ ca Apple a uitat ce si doresc clientii telefon de buzunar,sau poate ca sau sucit fanii si vor paleta apple la ureche !

  9. @EuGeorge cu orice device ce are un ecran in jur de 5.5″ sau mai mult arati ridicol cu el la ureche, indiferent de brand. Deci nu te mai umfla atat in pene. Cei care au preferat un ecran mai mic nu si-au schimbat parerea, doar ca vor dotarile din iPhone 6 Plus.

  10. parerea mea e ca daca ai un iphone 5\5s e sa ramanem la acesta si sa nu dam bani pe 6/6 . deoarece nu are o mare diferenta cu toate ca gandul ne pune pe ganduri a il cumpara nu se merita ,ar fi mai bine sa asteptam 6s sau 7 ce va fi si sunt sigur ca urmatorul va avea si sticla de safir si va merita , faza e ca mai este un an de asteptat pfffffffff 🙁

  11. parerea mea e ca daca ai un iphone 5\5s e sa ramanem la acesta si sa nu dam bani pe 6/6 . deoarece nu are o mare diferenta cu toate ca gandul ne pune pe ganduri a il cumpara nu se merita ,ar fi mai bine sa asteptam 6s sau 7 ce va fi si sunt sigur ca urmatorul va avea si sticla de safir si va merita , faza e ca mai este un an de asteptat ……..

  12. Am comandat ieri la 11 SpaceGrau de 64 Gb, iphone 6 . Iar acum vad livrare in 4 sapt posibil. La mine e livrare intre 26 Sept-1 Oct. nu am vrut paleta de 5,5″. Abia astept. Am folosit paypal.

  13. Tarziu pt ca am tot dat refresh la pagina Apple. Apoi mi-am dat seama ca tre sa folosesc alt Browser. Am comandat de pe ipad din RO cu livrare in Germania.

  14. Fratilor, dar ce s-a intamplat cu oamenii normali, care isi cumpara un telefon pentru functionalitatea lui si pentru ca este ceea ce au nevoie la momentul respectiv? eu personal, folosesc un iphone 5, si o sa fac trecerea la 6 (6, nu 6+), din cauza faptului ca telefonul meu implineste doi ani, moment in care ii va scade foarte mult valoarea de revanzare (dupa iesirea din garantie). Personal, folosesc iphone pentru simplitate si rapiditate, functiile utile fiind la indemana. telefonul este bun si dupa 1 an si 10 luni de utilizare, nu frameaza si nu astept pana sa se deschida sau inchida o aplicatie. incurajez toti consumatorii sa isi achizitioneze ce au nevoie, toata disputa asta Apple – altceva devine puerila.