iPhone 6S 16GB is confirmed by a box for the terminal

iPhone 6S 16 GB proofiPhone 6S 16GB should have been replaced with one iPhone 6S 32GB as a basic option in the Apple product line starting this fall, but it seems that this will not happen.

In the image above you can see part of a box for the future terminal of those from Cupertino, he confirming that iPhone 6S 16GB is going to be launched this year on the market, this will also be the cheapest version of the product that Apple will sell.

To be completely honest, I thought so iPhone 6S 16GB there won't be and that Apple will understand that users deserve one iPhone 6S 32GB as a basic option for purchase, as its competitors do, but in Cupertino it receives something other than the happiness of fans of iPhone terminals.

The iPhone 6S will have a 12-megapixel camera that records 4K video, and an iPhone 6S 16 GB will not allow the recording of very long video clips because such files are very large due to the very high resolution at which the recording is made.

iPhone 6S 16 GB confirmed by the box for sale

Basically offering 4K recording in a 6GB iPhone 16S that you can't expand storage is a stupid thing, far from what Apple does in general, so I'm as amazed as I can be to see this packaging and I hope that it is for a prototype that will not be released.

Although I am only talking about my own hope, the reality is that there are very high chances that the iPhone 6S 16 GB will be put on sale and Apple will force users to buy the more expensive models with 64 GB of storage space, this tactic is often found in Apple.

What do you think about this proof of the existence of the iPhone 6S 16 GB and will you buy the model under the conditions that there will be 4K recording?

26 COMMENTS

  1. Stim bine ca un spatiu de stocare mai mare inseamna costuri mai mari, ceea ce foarte probabil s-ar fi reflectat in pret pentru modelul de baza. Cred ca e o decizie buna sa pastreze si versiunea de 16 gb pentru cei care isi doresc features de pe noul iPhone dar nu sunt dispusi sa plateasca in plus pentru un spatiu mai mare de stocare. Filmare 4k nu e ceva ce vor folosi prea multi avand in vedere cat de putine/scumpe sunt dispozitivele care ruleaza aceasta rezolutie in acest moment. Pentru cei care chiar doresc si au nevoie pot oricand sa isi ia versiunile cu spatiu mai mare de stocare si sa plateasca in plus pentru asta.

  2. iOS 9 functioneaza foarte bine si pe un iPhone 4S de 8G asa ca e oarecum logica mutarea celor de la Apple. In plus exista persoane care-si doresc un telefon sa-l foloseasca ca telefon, sa-si instaleze cateva aplicatii, sa faca poze, sa folosesca Whatsapp si alte programe similare, sa intre pe profilul de facebook etc. Cei 16G sunt mai mult decat suficienti. Pentru cei care au nevoi suplimentare, pentru asta exista iPhone-uri de 32, 64, 128 etc.

  3. Siri, which is the only phone in the world with 16 gb?
    Siri: the only hint i can give you right now is a hint of lime. And that there’s a big announcement on september 9

  4. Da este ca o dezamagire sa zic din punctul de vedere al imaginii companiei dar ca utilizator nu prea ca ai varianta de 64gb si de 128gb in caz ca ai nevoie mai mult

  5. 16GB nand + RAMul costa 20 dolari, asadar 32GB nand + acelasi RAM ar trebui sa coste cu maxim 10 dolari mai mult, desi Apple cere 100 dolari in plus. Motivatia ta nu are sens.

  6. 16 GB in plus la Apple costa 100 euro. La asta ma refeream. Costurile de productie stiu ca sunt mai mici, dar nu ma ajuta cu nimic din moment ce asta e politica lor de preturi.

  7. Aberatii… De ce sa fii limitat la 16 GB, cand poti avea 32? E o chestie de imagine… Fluenta sistemului de operare nu are nicio treaba cu cantitatea de memorie nand, ci cu cea de memorie RAM. Ce logica are mutarea Apple cu iPhone 4S????
    Sunt unii ca tine care gasesc mereu mereu mereu scuze puerile pentru orice…

  8. Pe Haplea nu-l costa cei 16 gb in plus decat maxim 5$ la zecile de milioane de unitati comandate,insa la imagine ar avea infinit mai mult de castigat. Iar asta cu daca nu-ti convine ia-ti de 64 nu prea tine,ce ar fi daca Veyron ar avea rezervor de 10 litri si de 100 litri? Mai am sperante doar in ios 9 care mai “shrink”-uieste(se zice) aplicatiile.

  9. Sper cu iphone 7 sa faca dispozitivul minim 1000 euro si chiar si la abonament sa mai adauge inca 100-200e in plus. prea multa are pe strada

  10. Cel mai ok ar fi fost slot pentru card de memorie dar asa ceva folosea nokia acum zece ani si nu ne întoarcem in timp
    Eu mai astept pana cand apare iPhone cu 1 TB.
    De la 4 s apple nu ne vinde decat vrăjeala pe bani multi.

  11. Bravoo.. te felicit…asa e..ai mare dreptate… sper ca la anul sa vina cu o varianta de 8gb..daca se poate si mai mica. .adica dc sa se oboseasca nu? Daca vrei mai multa memorie cumperi o varianta mai scumpa nu?

    Felicitari..datorita tie si a altora ca tine inovațiile Apple sunt de la deloc in jos.

  12. Pentru cei care zic ca nu ai unde sa vezi 4K… Ideea de a inregistra 4K acum e ca sa poti sa te bucuri de calitate in viitor, atunci cand device-urile cu ecrane 4K vor deveni ieftine. Daca stau in 16GB in 2015… Eu nu inteleg cum se pot descurca unii cu 16GB, mai ales pe 6+. Daca tot am ecran mare vreau filme full HD pe el; altfel ramaneam la 4S.

  13. Perfecta comparatie cu Veyron. Platesti 900.000 euro pentru Veyron cu rezervor de 10 litri, si 1.800.000 euro pentru ala cu rezervor de 100 litri. Vrei mai mult? Platesti nenica… Cand fanii sunt multumiti cu ceea ce li se ofera, nici Apple nu va pune un deget sa miste lucrurile. Trist, dar adevarat!

  14. Si eu mă minunez…am un telefon aproape de doua ori mai ieftin decât un iphone 6, filmez 4K, am 30gb memorie…si stabilizare optica pe camera. Nu are importanta brandul. Ideea e simpla…daca vrei sa filmezi la asemenea rezolutii cu un smartphone, exista solutii alternative la un iphone de foarte mult timp. Trebuie doar sa stii ce vrei cu adevărat sa faci cu viitorul tau dispozitiv si daca esti dispus sa platesti mai mult pentru mai putin sau mai putin pentru mai mult.

  15. Intr-un gest de apreciere a bazei lor de clienti (ca Doamne ajuta! Apple are o baza de clienti extrem de fideli), ar fi putut oferi 32 GB la pretul standard de 16 GB pe care le aveau iphone-urile anterioare (5, 5S).
    In prezent, cred ca Apple este singura companie care ofera un smartphone premium cu doar 16 GB cantitate minima de memorie. Stie cineva altceva?

  16. Scuza-ma,dar nu prea ai dreptate,tot timpul varianta cu S era o îmbunătățire a produsului beta de test,care era varianta fata S. Ti-as putea da exemple o grămada,sa spun doar de 2: 4 Antennagate-4S antena mult îmbunătățită,inclusiv puterea semnalului si 6 bendgate-6S carcasa întărită si aluminiu 7000. Astea fara a mai pune la socoteala alte îmbunătățiri gen camera,procesor,rami. Eu de la 4S imi tot reînnoiesc abonamentul la 2 ani la un alt S,cum s-ar spune din S in S o dau,si crede-ma,asa e cel mai bine.

  17. Cu ce te deranjeaza pe tine ca prea multa lume are iPhone pe strada???? Asta inseamna ca iPhone este un produs de succes, si nu inteleg cu ce te deranjeaza ca au si altii. Iti dilueaza statutul de posesor de iPhone?

  18. Unul care cumpara de 16 nu prea mai are bani sa-si cumpere de 64 ca de unde cașcaval? Are si o rata la iPhone si e si legat pe 2 ani de abonament cu iPhone-ul proaspăt cumpărat de 16 gb in majoritatea cazurilor. Pe la operatori la un ab de aprox 20€ pe 2 ani un iPhone de 16 e in jur de 550€. Ar cam trebui sa știi din start daca îți ajunge 16 gb sau nu,mai ales daca faci upgrade de la un iPhone mai vechi.Eu imi pun speranțe in iOS 9,care se zvonește ca micșorează dimensiunea aplicațiilor.

  19. ma deranjeaza, punct, asa cum te deranjeaza si pe tine ca ma deranjeaza pe mine. Prea multa lume are si in acelasi timp prea multa lume se plange de acest produs.

  20. Eu aș vrea să aibă cât mai multă lume, să aibă și iOS cotă de piață mai mare. Nu pot fi atât de egoist încât să doresc altora să nu aibă…

  21. Nu prea văd bine vânzarile lui 6S,dacă se vor confirma aceste “inovații” gen 16 gb,baterie mai mică,același ecran. Prea mult accent se pune pe Siri pt aceasta prezentare a lui 6S,eu sunt curios cât la suta din posesorii de idevice-uri folosesc Siri,cred ca am avea o surpriza cam neplăcuta pt Apple si dacă ar afla si Tim Cuculeț realitatea n-ar mai face atata tam-tam cu Siri.

  22. De-asta exista de 32G de 64G etc. Daca vrei sa te joci pe telefon si tii N+1 giga de jocuri, iti iei direct de 64 🙂 Daca folosesti doar email, facebook, cateva aplicatii, navigatie, e suficient ala de 16G.

    Eu am un 5S de 32G si am 18G disponibili pe el. Am navigatie full Europa si o tona de aplicatii. Intradevar, nu ma joc.