Kaufland: The IMPORTANT message for Romanian customers, what it offers us

Kaufland IMPORTANT Message Romania Customers Offers

Kaufland le transmite tuturor clientilor romani din intreaga tara un mesaj foarte important pe care nimeni nu ar trebui sa il ignore in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre vesti foarte bune, iar asta deoarece daca decidem sa facem un card de fidelitate, avem benefici imari.

Kaufland spune ca pentru clientii care folosesc Kaufland Card exista in momentul de fata promotii personalizate in baza cumparaturilor pe care le fac in oricare dintre magazinele din toata tara, iar asta pentru ca in baza lor putem cumpara chiar ceea ce ne intereseaza din locatii.

Conform celor de la Kaufland Romania, promotiile care sunt oferite prin Kaufland Card, sunt disponibile pentru vizualizare inclusiv in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca oricine poate sa profite de ele daca este interesat, si exista destule pe care le putem activa oricand.

Kaufland Romania nu e singurul mare lant de hypermarket-uri care are promotii de acest gen disponibile in toata Romania in momentul de fata, astfel ca puteti sa va uitati dupa oferte bune inclusiv la alte companii care au promotii in magazinele din toata tara in momentul de fata, daca doriti.

From now on you can enjoy easier and more pleasant shopping. Kaufland Card brings you personalized promotions created especially for you. They allow you to access special offers based on your purchases, all in an easy to understand and intuitive way.

We say "for real" because in a world full of promotions at every turn, we want to bring you the promotions that fit your lifestyle. It might even feel like they were made directly by you, because personalized promotions are generated automatically based on your purchases in our stores.