iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 in a size comparison

  If you are still not convinced what makes the difference Samsung Galaxy S4 si iPhone 5 in terms of dimensions, then these pictures should will clarify fully. Practically, the new Samsung terminal does not seem to be much taller than iPhone 5, but it is wider and thicker, and using it with one hand is, as usual, extremely difficult.

35 COMMENTS

  1. Pai da … Ca doar n o sa compare camerele :)))) vai de c**u nostru cu imbunatatirile noastre .iata de data asta am reusit ce trebuia sa reusim de data trecuta! Cee ? Iphone 5 ? Duper tare fraa !! Aaa nu 5s o sa fie tare ca nu si au dat astia seama ca trebuia mai asa … Better Camera …. Lens !! :)))

  2. @MItel…bai “duper tare fraa”,bai retard,nu ai vrea tu sa intri pe un forum despre iphone cand voi intra eu pe unul de samsung?
    M-am saturat de astia ca voi care nu aveti alta treaba decat sa intrati si sa comentati…ce draq ,voi chiar nu va dati seama ca samsungu nu a facut alceva decat sa copieze? se dau acum mari buricosi ca au si ei tehnologie revolutionara, dupa ce au copiat ce au putut de peste tot… f o!

  3. @rbr, it’s a free country si asa cum mai zicea un utilizator, chiar nu vad sa scrie undeva pe blog Interzis accesul daca nu esti “fan”Apple.Auzi la el s-a saturat de zici ca e site-ul lui de acasa..
    Mai deschideti ochii si ascultati si opiniile celorlalti chiar daca nu coincid cu ale voastre.Si daca te intreb, sau va intreb, ce a copiat Samsung,nici unul nu va sti ce sa raspunda…dar continuati mereu cu aceeasi placa.

  4. @alex daca i5s ar aveam , si o sa aiba 5 inch deoarece asta se cere …tu nu o sa mai cumperi un iphone? sa fim realisti asa au zis multi si cand samsung avea 4 inch si acum nu mai ziceti nimic , cand a aparut i5 zicea lumea ca asta e marimea care o doreau :)))

    Iphone sunt cu design placut dar limitate (sistem inchis ) , baterie mica maxim 12 ore vorbim aici , ce sa mai sgs4 asta e bun sa vedem cu ce vine apple si sper sa ina nu cu efect wow ca asta nu se mai intampla , dar cu ce va care sa revolutioneze o parte a smartphone

    ……asteptam

  5. Cel putin 1 an macar stim ca avem aceasi practicalitate pt un iphone tinand cont ca i5s nu o sa fie diferit ca dimensiuni. Probabil cu iphone 6 sper sa ramana la fel dar sa vina cu solutii gen ecran transparent sau device diferit decat imaginea pe care o avem acum per ansamblu fata de smartphone

  6. Hai sa nu fim ipocriti!, Sams. S4 depășește la toate capitolele i5. Eu sincer dabia aștept sa apară ca o sa-l cumpăr cu toate ca sunt la al 3-lea iPhone si ma pot numi fan al mărci .

  7. @Victor Preda +1 … din filmulet nu e chiar asa mare diferenta cum se vede in pozele astea… cei care zic ca S4 e paleta, inseamna ca si iPhone se apropie de paleta la dimensiuni 🙂

  8. @MihaiS,discutiile astea sunt ca cele referitoare la religie…cu acelasi tip de argumente.
    Doar voi discutati despre plastice,palete de ping pong si despre cat de mult urati Samsung-ul,pe forumurile pasionatilor android,nu-si bate nimeni capul cu ce face Apple.Daca asta va face pe voi sa va simtiti mai bine…
    Mai bine sa o lasam asa,nu trebuie sa ne convingem nimic unii pe altii.

  9. Chiar daca samsung a copiat de la apple (si a copiat), important e ca acum face acelasi lucru, la fel sau chiar mai bine. Si asta este benefic pentru consumator. Apple nu poate impiedica aceasta evolutie ( si sa nu uitam ca mai sunt si alti concurenti pe piata), dar o poate contracara prin produse mai bune. Din pacate, in ultima perioada, ne scoate ochii cu updateuri jenante, acelasi ios plictisitor si un design discutabil.

  10. Nu stiu ce nu ar putea sa iti placa la un asemenea telefon..e superb e mare are TOT. Nu spun ca i phone sau i pad si restu nu sunt bune..sunt f bune dar.. De la i phone 4 si i pad 1 nu am observat nici o schimbare in afara de display… Unele suntretina unele nu…dar ce faci cu ipad ini faci si cu i pad 1 sau… Sau ce faci ci i phone 4 faci si cu 5….

  11. Ca iphone sa ajunga din urma samsung trebuie sa mai manance ceva paine. intr adevar ca design iphone este net superior fata de plasticul de la samsung dar ca performante…samsung le da clasa. si nu mai aberati cu copiile..samsung nu copiaza nimic ai toti stim asta..

  12. Zaoane nu ma asteptam de la tine sa te lasi pacalit atat de usor de niste poze!
    Samsung: 136mm lungime ,70 latime si 7,9 grosime
    Iphone: 123 lungime, 58 latime si 7,6 grosime

    Adica este o diferenta uriasa exact acolo unde spui tu ca nu pare a fi si ffff mica(0,3mm) exact acolo unde spui ca e mai gros.

    Aste sunt cifrele care nu ….greseste niciodata!! Daca vrei iti trimit o poza in care Iphonul pare mai mare decit S4 .

  13. In acest moment iphone 5 nu-i ajunge nici la glezne nici macar lui S3, daramite S4. Nu mai vorbiti tampenii. Daca nu vine cu ceva spectaculos, iphone-ul 5s se va vinde chiar mai slab decat 5. Sunt fan apple, dar nu iphone.