The jailbreak solution for iPad 2 is a matter of pride

I told you yesterday that geohot will try to find a jailbreak solution for iPad 2 and I'm sure many of you have already enjoyed it. geohot didn't make the decision because he felt "pity" for tablet owners, but because he was challenged by p0sixninja, who is unable to do it alone. The challenge was launched the other day and geohot said that he will buy an iPad 2 tablet and try to find a jailbreak solution for the iPad 2 to prove that he is the best and to save the rest of the people who have no idea how to do it.

In short, let's not have any illusions that they care about us, everything boils down to pride and money.

10 COMMENTS

  1. @Flops: De la saurik! Fără JB n-ar scoate niciun ban din Cydia, deci e direct interesant. În schimb din unlock nu câștigă nimic nici saurik, nici hacker-ii, așadar se face anul de când n-a mai încercat nimeni să găsească o soluție de deblocare a ultimelor câteva baseband-uri apărute între timp.

  2. @zaone ai donat vreodata ? Ati donat careva vreodata unui hacker care a scos o solutie de jailbreak ? Eu nu, deci pentru mine ce fac ei o fac gratis nu pentru bani, nu esti abonat la ei, nu trebuie sa platesti sa poti downloada etc. @zaone scoate toate bannerele, sa nu mai existe nici o reclama pe site sa nu mai faci 1 leu din site si atunci sa vad daca mai apare content pe siteul tau. Ai cel mai bun site din tara in materie de iOS si idevices insa cateodata o arzi aiurea rau de tot.

  3. Faptul ca voi sunteti niste profitori zgarciti va orbeste capacitatea de a judeca. Sunt milioane de oameni care doneaza pe site-urile unde apare jailbreak-ul Donatiile sunt imense. Oamenii sunt in general recunoscatori pentru munca hackerilor si incearca sa-i recompenseze cu cate ceva. Chiar daca este donatiile sunt mici, pic cu pic se aduna o suma frumusica.

  4. pe mine nu ma deranjeaza ca e vorba de orgololiu. nici nu are cum sa-i pese de mine sau de alti “fraieri” care vor asta. eu vreau doar jailbreak 😀

  5. Mda….@NB2010 Exact asta e mentalitatea care ma face sa fiu “mandru” ca sunt (r)roman si sa inteleg de ce peste tot suntem vazuti ca cei mai mari cocalari….Bravo! Tine-o tot asa!