Samsung Galaxy S7 tendrá 3D Touch

Samsung Galaxy S7 3D táctilSamsung Galaxy S7 tendrá 3D Touch implementado por la empresa Samsung, coreenii fiind interesati sa le ofere propriilor utilizatori o functionalitate, probabil, mai buna decat cea pe care posesorii de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus o au in momentul de fata.

Te dije el otro día que 3D Touch va ajunge in Android multumita celor de la Synaptics si a unei tehnologii numite ClearForce, aceasta urmand a permite implementarea in terminalele Android a unui modul similar celui TapticEngine disponibil in terminalele Apple.

Oficial cei de la Synaptics nu au confirmat parteneriatul cu Samsung pentru implementarea Toque 3D en Samsung Galaxy S7, insa acest lucru este perfect normal deoarece oficial nu vom afla nimic pana in momentul in care noul terminal va fi prezentat de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy S7 va avea 3D Touch prin ClearForce

https://www.youtube.com/watch?v=g9lcaL-UqIk

In clipul video de mai sus puteti vedea cum functioneaza sistemul ClearForce al Synaptics pe un terminal Android care nu este Samsung Galaxy S7, tehnologia oferind o multitudine de optiuni de pentru controlarea sistemului de operare folosind apasari puternice sua usoare.

Daca in iOS toque 3D are o functionalitate limitata din cauza lipsei suportului in aplicatii, ClearForce pentru Samsung Galaxy S7 ar urma saofere mai multe functii utile si e normal sa fie asa avand in vedere libertatea oferita de catre sistemul de operare Android.

Desi implementarea ClearForce in Android este extrem de interesanta, mai util ar fi daca Google ar standardiza tehnologia si ar permite implementarea sa la scara larga in smartphone-urile Android, insa cred ca inca ne aflam departe de o asemenea disponibilitate.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S7 va avea 3D Touch, mai exact versiunea pentru Android numita ClearForce, cei de la Samsung urmand a prelua din nou o functie pe care compania Apple a facut-o populara cu un an inaintea sa.