Huawei MATE 20 PRO HUMILIZA al iPhone XS, NOTA 9 en la prueba de carga

Huawei MATE 20 PRO humilla al iPhone XS Max, Samsung GALAXY Note 9 y Google Pixel 3 XL en una prueba sobre el sistema de carga rápida de la batería.

Huawei MATE 20 PRO iPhone XS NOTA 9 velocidad de carga

Huawei MATE 20 PRO cuenta con un sistema de carga rápida que deja atrás por completo al iPhone XS Max, Google Pixel 3 XL y Samsung GALAXY Note 9, como puedes ver en la comparativa a continuación. La compañía Huawei ha integrado en el Huawei MATE 20 PRO un sistema de carga rápida que ofrece hasta 40W con el cargador integrado en la caja, más del doble que el Samsung GALAXY Note 9 o el Google Pixel 3 XL, y más de 8 veces más que el Huawei MATE XNUMX PRO. en el caso del iPhone XS Max.

Huawei MATE 20 PRO, a diferencia del iPhone XS Max, ofrece este sistema de carga rápida basado en el cargador suministrado al comprar el teléfono, como ocurre con el Google Pixel 3 XL, o el Samsung GALAXY Note 9. En el caso del iPhone XS Max , es necesario comprarlo este cargadory este cable, para que la batería se cargue hasta el 50% en tan solo 30 minutos, periodo en el que el Huawei MATE 20 PRO carga hasta el 60%, a pesar de tener una batería de más de 1000 mAh más grande.

Huawei MATE 20 PRO HUMILIZA al iPhone XS, NOTA 9 en la prueba de carga

Huawei MATE 20 PRO tiene el sistema de carga por cable más rápido de todos los teléfonos que ahora se venden en el mercado, los chinos lograron ofrecer un estreno sorprendente para sus teléfonos. La compañía Apple nunca ha tenido ni siquiera un rumor que diga que podría ofrecer carga a más de 20W con un cargador estándar, el iPhone XS Max tiene la carga bloqueada a un máximo de 18W con un cargador USB-C, la mitad en comparación con el Huawei MATE 20. PRO.

El Huawei MATE 20 PRO tiene la batería completamente cargada en poco más de una hora, mientras que el iPhone XS Max apenas llega al 37% con el cargador incluido en la caja, y esto nos demuestra lo poco que Apple se preocupa por sus clientes. Un teléfono que cuesta 1300 euros y no tiene un cargador rápido en una caja debería tener problemas de este tipo resaltados, siendo el Huawei MATE 20 PRO una opción mucho mejor para aquellos que necesitan una carga rápida del teléfono.

33 COMENTARIOII

  1. Si acum incep comentariile acelea ca bateria la huawei dupa un an v fi praf. :))
    Dau eu raspunsul pt. Viitor. Dupa un an la iphone ce se alege de bateria din el?

  2. cu cat o baterie e incarcata mai repede si cu amperaj mai mare cu atat mai repede se strica. Chiar vreau sa vad un posesor de huawei, oppo, oneplus dupa 3 ani de incarcari ,cat mai tine acea baterie =)))

  3. 2 zile ? mai sa fie…mai bun decat ORICE smpartphone de pe piata :)))…. cum sa tina 2 zile bateria? Probabil stai numai in casa pe wifi. Daca ai vorbi mult, ai fi foarte activ pe social media cum sunt cocalarii din zilele noastre si daca ai sta pe 4G nici 5 ore nu te va tine oneplus-ul ala iti garantez eu.

  4. Am P8 de trei ani, incarcare zilnica, lasat la incarcat de seara pana dimineata si bateria inca tine bine, aproape la fel ca la inceput…

  5. invata alfabetul…dupa aceea gramatica, si abia dupa aceea poate poate reusesti sa si gandesti putin.
    Doar vacile mai spun chiar si dupa 5 ani de zile ca Apple s-a dus, sau ca se duce

  6. Bagi..că se poate și nu trebuie sa fii lacom că nu ești în stare nici să pui încărcătorul ăla amarat in cutie..și cu ăla…ii ia 2 ore sa se încarce..37% baterie…având în vedere că are baterie de 3170 in comparatie cu 4200.
    La camera iar o sa il bate,noutăți la fel.
    Oricât de mare e invidia că a întrecut Apple la vânzări cu tot cu interdicția in S.U.A asta e adevărul..vor să vanda cat mai mult.
    1100 euro pentru ce noutăți aduce mi se pare destul de acceptabil daca tot am dat 2300 pe mate 10 pro

  7. Eu inteleg ca toata lumea denigreaza Apple sau invers. Ideea e urmatoarea. Nu conteaza cata tehnologie vor baga in telefoane. Conteaza doar daca acel telefon iti este de folos si daca te reprezinta. Eu am iphone de cand a aparut. Am avut si Android multi ani. Samsung Htc Huawei modele de Top. Doar ca niciunul nu ofera exact ce am nevoie. Apple o face. Nu ma intereseaza ca se incarca mai greu daca n am rapiditate simplitate siguranta si fiabilitate…fiecare cu ce are nevoie.

  8. La mine după o luna de utilizare la xs am 98% baterie …. așa ca mai bine încărcare rapida , dacă tot se duce barerian

  9. Mai intai trebuie sa te intrebi daca bateria unui iPhone ce are un sistem de incarcare primitiv rezista 3 ani ??
    Am impresia ca uiti ce probleme au cei de la Apple cu bateriile iPhone-urilor .

  10. @ionel85 tu faci misto cu aia 3 ani de utilizare. Mereu am schimbat bateria la iphone dupa 1.5 ani ca nu mai tinea deloc

  11. nu fac mistoo, o baterie buna trebe sa te tina minim 3 ani, maxim 4-5 dar nu e cazul in ziua de azi deoarece schimbam telefoanele in maxim 2 ani… dar 3 ani de incarcat zilnic vine cam 1000/1100 cicluri cum garanteaza orice producator ca duce o baterie :)))… ish!t e slab, nu ma mira….

  12. No lo creo.
    Tehnologia avansează și așa și telefoanele și nu e nimic greșit în asta.
    Eu am rămas uimit când am văzut că Vivo au adus primul telefon cu senzor de amprenta sub ecran și camera foto mecanica tip pop-up.
    Aia e simpla rezolvare la bretonul iPhone-ului…problema e că e cam scumpa și e la început tehnologia…mă îndoiesc de rezistenta mecanismului acela după 2 ani.dar e un început și peste câțiva ani toate telefoanele scumpe o să aibe așa ceva,era screen to body ratio de 98-99% nu e departe.

  13. nope, Apple nu a avut si nu va face acum, sertare, mecanisme pt camera etc…
    Apple o sa pastreze cusatura, poate in 2019 o va mai micsora pana cand, preconizez prin 2022, vor baga totul sub display

  14. Pai că de obicei..ei sunt in urma cu tehnologia…adică au adus dual SIM in 2018 și să fie ceva sub ecran la ei e prea scump pentru prețul de fabricație..nu că nu au bani…doar atunci prețul trebuie sa ajunga la peste 3000 și încă e devreme pentru așa preturi…mereu așteaptă…tehnologiile devin mai ieftine după un timp și atunci le introduc,oricum nu trebuie sa se grăbească…au un brand cunoscut mondial și dacă aduc și un iPhone cu butoane stil Nokia și fără internet la 500 euro îl vine fara problema,are mărul pe spate și aia contează

  15. de la ceva ai ajuns la dual sim….si pret etc…daca aduc iphone cu butoane nu va mai fi cumparat…dupa cum vezi samsung vine cu clapeta si butoane si nu prea sunt cumparate
    Marul pe spate…oare cum s-a ajuns la o asemenea replica…