GTA 5: El último LOCO que conquistó a muchos jugadores (VIDEO)

Disfraces de GTA 5

GTA 5 are in versiunea sa online foarte multe lucruri grozave pentru toti cei care sunt activi, insa de putin timp a inceput un trend la care mai nimeni nu se astepta acum, si care arata spre ce se indreapta jocul online in urmatoarele cateva saptamani.

GTA 5 a fost invadat de extraterestre, nu literalmente, ci de jucatori care in echipe se imbraca in costume de extraterestri si incep sa atace diversi alti jucatori, afaceri, masini, si puteti vedea in clipurile video de mai jos ceea ce se intampla in cadrul platformei.

GTA 5 le permite jucatorilor sa faca nebunii de genul acesta multumita marii diversitati in ceea ce priveste atat costumele care pot fi folosite, cat si armele care sunt puse la dispozitie de catre cei de la Rockstar Games pentru oamenii care se joaca in fiecare zi.

They strike again Desde gtaonline

GTA 5 are foarte multe atacuri facute de catre cei imbracati in costume de extraterestri, iar aceasta este de departe cea mai mare nebunie care se intampla in momentul de fata in platforma online, foarte multa lume fiind dornica sa participe la ceea ce se desfasoara.

My crew and I were harassing people in alien suits with pool cues when another crew threw on some suits and challenged us to a classic street fight. Best online moment to date Desde gtaonline

GTA 5 va avea cu siguranta parte si de alte trenduri cel putin la fel de nebune in viitorul nu foarte indepartat, insa e interesant felul in care oamenii se folosesc de tot ceea ce au la dispozitie pentru a se distra in cadrul jocului in aceasta perioada.