iPhone 4S varastetaan kahdesti saman päivän aikana New Yorkissa

  New Yorkin viranomaiset raportoivat viime vuonna hälyttävästi lisääntyneestä matkapuhelimista varastettuja matkapuhelimia Yhdysvaltain metropolin kaduilta, ja iDevices on yksi varkaiden suosikeista. Koska iPhonet ovat niin suosittuja rikollisten keskuudessa, nyt olen tarina "piirrä sarjakuva" sinulle, sen keskellä on a iPhone 4S. Amerikkalainen nainen käveli toissapäivänä New Yorkin kaduilla puhelintaan kädessään ja kuunteli musiikkia, ja jossain vaiheessa hänen ympärillään oli 3 tuntematonta, jotka pyysivät hänen iPhoneaan hänen kädestään, joista yksi onnistui. varastaa se ja paeta sen kanssa.

  Nuori nainen löysi nopeasti poliisin, joka alkoi kävellä häntä paikan päällä löytääkseen syyllisen, mutta hän etsi ostajaa äskettäin varastetulle puhelimelle. Varas löysi sellaisen pian varkauden jälkeen ja yritti myydä sen, mutta oletettu ostaja ryösti hänet. Yritti olla älykäs, ensimmäinen varas etsi nopeasti poliisia, joka valitti, että hänen iPhonensa oli varastettu, ja hänen avullaan hän onnistui saamaan toisen varkaan kiinni ja he kaikki menivät yhdelle New Yorkin poliisiasemalle. Koko tämän ajan nuori nainen etsii edelleen puhelintaan, yhdellä poliiseista oli loistava idea soittaa varastettuun päätteeseen.

  Poliisin soittamaan puheluun vastasi toinen poliisi poliisiasemalta ja lyhyen keskustelun jälkeen nuori nainen tuotiin asemalle, jossa hän tunnisti ensimmäisen varkaan ja sai iPhonensa takaisin. Molempia varkaita tutkitaan nyt varkauksien varalta, iPhone on saavuttanut omistajansa ja New York voi toisinaan olla vieläkin yllättävämpi.

20 KOMMENTTIA

  1. Nu ! Politistul avea o casă de amanet :)) hotul primea ceva bonuri de masa cu care mergea la o domnisoara careia avea o datorie mai veche, domnisoara care plateste cu bonurile de masa receptionerului camera de motel inchiriata cu 3 zile in urma pt 2 ore, care la randul lui da acele bonuri de masa unui traficant local de Iarba, traficant care plateste politistul, politist care merge la magazin unde se intalneste cu domnisoara cu iphone-ul care voia sa isi cumpere un pachet de tigari si care acum il recunoaste si il intreba de iphone , primind in schimb promisiuni de reimproprietarire dar in achimbul unor favoruri cu tenta …x-uală….. Bla bla bla … Uite asa ae deblokeaza economia țării … :))

  2. Va rog eu frumos sa mă ajutati,știu ca sunt offtopic dar asta e,mi-am uitat iPhone la baie 3 ore după ce am făcut baie si sa umezit husa,si acum când am scos iphonul din husa am văzut ca e puțin umed,problema, e când apas pe butoanele de volum,îmi apare ca am căstile bagate deși nu le am,si acum nu mai am sunet,doar ringtonul se mai aude dar se aude intrerupt,va rog sa mă ajutati,știu ca sunt Off zao,sper sa nu stergi comentariul.

  3. Se intampla asta pentru ca a intrat apa(vaporii)care au umezit harwar-ul de la volum sa a stricat complet volumul du-l la reparat s-au pune pe cineva care stie sa-ti schimbe hard-ul de la volum.alta sol. nu e

  4. Fără casti nu se aude nimic,cu casti nu pot sa fac apeluri si nu pot sa schimb volumul din butoanele de la casti dar restul se aude perfect CU CASTI,dacă s-a dus volumul de tot,n-am ce sa mai fac?ce e ăla sprei de curatat contacte?

  5. @Rares: Am avut si eu problema aia, cand l-am scapat in zapada. Cumpara un spray contact si baga putin in mufa de casti(ai grija sa nu bagi mult ca patezi display-ul) si ar trebui sa functioneze, sau pui spray pe o periuta de dinti si cureti mufa.

    Asta daca doar acolo a ajuns apa…

  6. Rares- treci pe Smatphone-uri rezistente la umezeala mare! Te-ai jucat in vana cu el,pe mess…cu fetele si l-ai scapat in apa,nu in unezeala,dragutule! iPhone-urile nu i-au “umezeala”!:))

  7. Hahaha. Ce hot prost. Sa dus cu politia dupa telefon. “”Duammneeeee”” citesc si ma minunez. Asta e exact ca faza aia “” duomnuu”” nu aveti sa schimbati o hartie de 23 de euro.. Ba da am iti schimb tine una de 17 si doua de 3. Nu mai pot de ras pe bune

  8. Defapt, primul lucru pe care il faci ii ori sa-l inchizi si sa-i faci restore din iTunes ori sa-i resetezi toata media, ca sa nu mai ai nimic pe el, asa nu poate fi gasit nici prin Find My iPhone…

  9. Ce mai ca in filme cu prosti ! Rares inchide tel , usuca-l cu un feon si baga-l intr-o punga cu orez o zi exact cum spuneau si mai sus ! Succes! Zaone bine ca ai revenit la interfata anterioara !