Huawei Mate 10 Pro pojawia się na nowych zdjęciach

Huawei Mate 10 Pro apare in noi imagini care ne arata noul design pe care compania Huawei l-a pregatit pentru telefonul care va fi prezentat pe 16 octombrie.

Huawei Mate 10 Pro ppare in noi imagini inaintea prezentarii oficiale care urmeaza sa aiba loc pe data de 16 octombrie, compania Huawei parand sa ofere constant informatii despre telefon. Dimineata v-am prezentat specificatiile tehnice Huawei Mate 10, insa acum vedem si noi imagini in care design-ul Huawei Mate 10 Pro este demonstrat pentru lumea intreaga inainte ca Huawei sa dezvaluie secretele sale pentru planeta.

Huawei Mate 10 Pro este modelul premium din seria Huawei Mate 10 care va fi lansata in cursul lunii octombrie, iar telefonul a fost gandit pentru a fi vanut la un pret premium. Huawei Mate 10 Pro se vrea a fi un concurent direct pentru iPhone X, compania Huawei neavand Face ID pentru telefon, dar pregatind un ecran care acopera aproape tot panoul frontal al carcasei, asa cum se intampla cu produsul celor de la Apple.

Huawei Mate 10 Pro din aceste imagini ne arata ca telefonul va avea margini in pentru panoul frontal in partile superioara si inferioara, insa ele sunt mici, dar nu la fel ca la iPhone X. Cei de la Huawei n-au reusit sa faca un Huawei Mate 10 Pro fara margine mare in partea inferioara a ecranului, iPhone X avand acolo o portiune mult mai mica reprezentata de panoul frontal, dar nu toata lumea poate fi ca Apple, nu ?

Zdjęcia Huawei Mate 10 Pro 1

Huawei Mate 10 Pro apare in noi imagini concept

Huawei Mate 10 Pro din aceste imagini nu este o unitate reala pozata de catre companie inaintea lansarii, ci o reprezentare grafica bazata pe schite ale noului telefon al chienzilor. Totusi, versiunea finala a Huawei Mate 10 Pro, care a fost aratata in unele materiale promotionale aparute pana acum pe internet, asa ca tot ceea ce vedeti in imaginile de mai jos ar trebui sa fie foarte aproape de realitate.

Zdjęcia Huawei Mate 10 Pro 2

Huawei Mate 10 Pro nu va avea o carcasa din sticla, la fel de eleganta precum cea a iPhone X, insa va avea o camera duala verticala produsa in colaborare cu cei de la LEICA. Huawei Mate 10 Pro va avea si o baterie cu capacitate de 4000 mAh integrata pentru a sustine ecranul de 6.2 inch, insa separat de astea, nu au fost anuntate functii notabile care sa diferentieze telefonul ce iPhone X, sau cele Samsung.

Huawei Mate 10 Pro va fi vandut la preturi care ar putea incepe de la 850 de dolari, sau 950 de dolari, prima optiune fiind cea mai buna pentru cei de la Huawei. Daca Huawei Mate 10 Pro va costa 950 de dolari, atunci nimeni nu se va uita la el pentru a ignora iPhone X, dar chiar si la 850 de dolari, telefonul Huawei va avea vanzari mult mai mici decat cele ale telefonului companiei Apple.

46 KOMENTARZY

  1. “telefonul Huawei va avea vanzari mult mai mici decat cele ale telefonului companiei Apple”
    Asta a fost tare, @Zaone. Pai acest Huawei de 950€ va avea vânzări mult mai mici decât cele ale oricarui alt Huawei vândut de aceasta companie, iar tu îl compari cu vânzările iPhone.

  2. Nu poti compara apple cu alt telefon . E singurul cu ios . Inca e cel mai stabil sistem de operare . Nu stiu ce a muncit samsung dar s8 plus moare asa de rau se misca pe android 7.0. Am comparat xiaomi mi6 cu s8 plus, xiaomi exceptional pe langa samsung

  3. serios? eu am inteles ca xiaomi este tras in jos de OS…ca ma gandeam sa incerc si eu un mi mix 2

  4. Miui 8 de pe Xiaomi face pipi pe Towchwiz de la Samsung. Dacă ar fi să-mi iau din nou Android, mi-aș luat Pixel sau Xiaomi fără sa stau pe gânduri, sau, de ce nu, One Plus.

  5. Eu vorbesc de mărci cu ani in spate, nu te chinezării ieftine. Așa pot sa încep sa îți enumăr și eu telefoane de pana in 200€: Cubot, Ulefon, Oukitel, Doogee, Vernee, Leagoo, Homtom, Umidigi…și lista poate continua pana mâine.

  6. te cred, nu sunt in masura sa te contrazic, eu ce am avut in ultimii 2 ani de zile doar un S8 pt 2 saptamani.
    Ce sony? banuiesc ca bateria e f ok? din ce am inteles xperia exceleaza la baterie,bine sau cel putin acum 3-4 ani

  7. S7 Edge-ul meu trebuie sa îl “curat” măcar o data pe săptămâna ca sa poate funcționa bine. Intr-o săptămâna strânge in jur de 1GB de “gunoaie”. In timp, acesteste “gunoaie” îngreunează foarte mult sistemul de operare și îl fac foarte lent, de multe ori blocandu-se, făcând ca un restart și o curățenie totală sa fie obligatoriu.

  8. Un Sony M4 Aqua. Bateria ca la toate smartphone-urile de azi, o zi. Maică-mea este destul de activă, Facebook, WhatsApp, Messenger, poze…?

  9. f tare 🙂 imi plac oamenii ce nu imbatranesc si sunt la “moda” cu tot ce este in jurul lor

  10. nu serios, chiar nu stiu cam care este perioada in care primesc, sau cum merg lucrurile…stiu inainte imi spunea cineva ca mai intai trebuie brandul sa il suporte si dupa aceea carrier gen vodafone etc…mai este valabil?

  11. La Samsung nu are vre-o logica anume. Dispozitivele Samsung se actualizează la ultima versiune Android după 6-12 luni, depinde de țara și operator, sau niciodată dacă dispozitivul are deja 2 ani.

  12. Eu am comparat husa de iPhone X, pe care am primit-o deja, cu dimensiunile 7S Edge și nu îți pot spune cât sunt de nerăbdător sunt sa pun mâna pe iPhone X. Dimensiunile sunt mai mici, mult mai comod de ținut și folosit cu o singura mâna.

  13. Am primit și primul protector de tempered glass, al doilea ajunge mâine. Am cerut doua modele diferite, sa văd care se ajustează mai bine.

  14. pai tu deja investesti in X…nu mai poti da inapoi acum
    Altceva? eu vreau de la Joli sau hardgraft sa iau pt fata dar inca sunt la precomanda…si abia in noiembrie ajung

  15. ? Ar fi tare sa nu apuc iPhone X din primul val. Aici vor începe precomenzile începând cu ora 9:00 dimineața. Din ce am citit, doar la Apple vor fi disponibile, cel puțin pe data de 27. In țară cum va funcționa? De unde se va putea cumpara?

  16. nu cred ca sunt disponibile,ma refer la husa
    Pt fata iau husa pt telefon ca ii place genul asta de husa, e f ok calitativa, celelalte inca o tin si au 2 ani deja (telefon ipad si mac)
    Eu nu fol husa decat pt ipad si mac cand plec/calatoresc

  17. Faci cum crezi dar sa știi ca sunt de foarte buna calitate și pe AliExpress și Amazon. De pe AliExpress atât husa cât și protectorul de sticla templada, care acoperă absolut toată suprafața frontala, inclusiv acele margini negre, sunt de la marca Baseus. Poți intra pe pagina loc sa arunci o privire. Au produse de foarte buna calitate.

  18. eu nu prea folosesc, iar fata nici ea. doar husa si cam atat
    cred ca a intrat peste tot ea…cel putin pe amazon uk etc
    dar cel mai mult asta i-a placut, si recunosc ca sunt f f ok si am luat si eu pt ipad si mac tot de la ei
    Ma uit acum si eu la marca Baseus sa vad despre ce e vorba

  19. “ baseus Dirt-resistant Case For iPhone X 10 Capinhas Ultra Thin Clear Soft TPU Silicone Cover Case”
    Asta o ai?