GTA 6: De första vapnen som upptäcktes innan spelet lanserades

GTA 6 vapen

GTA 6 este urmatorul joc important pe care compania Rockstar Games vrea sa il lanseze pentru jucatorii din intreaga lume, iar inainte ca titlul sa fie in mod oficial lansat, iata ca aflam si care vor fi unele dintre armele care urmeaza sa ajunga in el in curand.

GTA 6 are aceste arme descoperite in Red Dead Redemption 2, unul dintre jocurile populare pe care cei de la Rockstar Games le-au lansat pentru utilizatorii din intreaga lume pana acum, ele parand sa fie de ceva vreme acolo, dar au ramas nedescoperite pana acum.

GTA 6 are descoperita o mitraliera care e trecuta cu denumirea L1A1, un pisto care are denumirea Browning Hi-Power, o arma similara celebrei Kalashnikov AK47, si inca alte cateva, toate nefolosite in Red Dead Redemption 2 care are arme dintr-o cu totul alta era.

GTA 6 kulsprutepistoler

GTA 6 nu a avut pana acum descoperita vreuna dintre armele care urmeaza sa fie oferite, si asta desi jocul este in dezvoltare de cativa ani de zile, deic multe dintre noutatile sale ar fi trebuit sa ne fie prezentate de catre Rockstar Games pana in momentul de fata.

GTA 6 nya vapen

GTA 6 va fi lansat de catre cei de la Rockstar Games undeva in cursul anului 2022, cel mai probabil, iar asta pentru ca procesul de dezvoltare nu va fi finalizat in 2021, din pacate, si oricum in vara compania va lansa o versiune imbunatatita a GTA 5 pentru PS5 si Xbox One X.