Ia unul dintre cele 10 coduri pentru Smart PDF HD

  Acum cateva saptamani de zile v-am oferit ocazia de a prelua 10 coduri gratuite pentru aplicatia Smart PDF care atunci era disponibila numai pentru terminale iPhone. Intre timp aplicatia a fost actualizata si ea este disponibila acum inclusiv pe tableta iPad, iar voi aveti la dispozitie 10 coduri oferite de catre dezvoltator. Aplicatia lansata de dezvoltatorul roman ne da posibilitatea dr a transforma simple poze in documente PDF chiar de pe iDevice-urile voastre. Aplicatia poate accesa libraria foto a iDevice-ului vostru, poate prelua pozele de acolo si pe poate transforma in fisiere PDF care pot fi mai apoi trimise prin email catre orice alte persoane. In aplicatie dezvoltatorul a implementat si un sistemul de administrare a fisierelor din aplicatie, deci veti avea o metoda simpla prin care veti putea vizualiza si trimite oricare dintre fisierele disponibile in ea.

  Codurile le puteti utiliza in App Store folosind functia Redeem.

  1. FLMX66X3FYMT
  2. 7H7YT6PLF9PF
  3. 6YLHM7TN9MXR
  4. L96P7PXLNEY6
  5. A34AJT7THFJA
  6. K79T6AJRFYKR
  7. TEEXRETENJM9
  8. TXPXNPHFWEP4
  9. TANPEKN7FW3A
  10. AXAKRKPTH6FE

Pretul initial:
Nume:
Smart PDF HD

1.59

s





Developer: Narcis Tabarasi
 iPad Only
Categoria: Utilities


Descriere:

Using SMART PDF HD you can create your own PDF files from images stored in in phone, share the newly created file over e-mail, itunes and even more.
As a bonus we implemented a FILE EXPLORER for you in order to simplify the access to your files.


Dimensiunea aplicatiei este: 2.4 Mb


18 COMENTARII

  1. Zaone de fiecare data cand sunt intr-un articol pe aplicația ta iar tu publici un articol nou imi iese din aplicatie. Ar mai fi si dublele notificari pe care le primesc aproape de fiecare data cand publici articole. Scuze de Off dar trebuia sa-ți dau feedback-ul acesta! Pace si sanatate!

  2. @yoyo mai ai si nesimtirea sa spui ca ai luat 3 coduri, nu ma intereseaza aplicatia dar subscriu la ce a zis rundown: esti un mare nesimtit orgolios