Despre noi

despre noi

iDevice.ro a fost creat din dorinta de a aduce tehnologia mai aproape de oameni si de a-i tine mereu informati in legatura cu tot ceea ce apare mereu nou nu doar in lumea Apple, ci si in lumea tehnologica, in general.

iDevice.ro a luat fiinta ca zaone.info in anul 2009, cand produsele Apple inca erau o raritate in Romania, dar cand existau suficient de multi pasionati dornici sa discute despre toate noutatile din domeniul tehnologiei.

In scurt timp, zaone.ro a luat fiinta dupa intarirea convingerii ca romanii au un apetit tot mai crescut pentru tehnologie, si ca produsele Apple devin tot mai importante pentru vietile oamenilor, seria de telefoane iPhone fiind deja introdusa in mod oficial in Romania prin operatorii de telefonie mobila.

La finalul anului 2010 aparea ideea de iDevice.ro, deja o comunitate a pasionatilor de iDevice-uri, produse mobile ale companiei Apple, dar si de Mac-uri, si orice alte produse sau servicii pe care compania Apple le vindea la nivel global, nu doar in Romania, comunitate care inca exista, si este in continua crestere de la un an, la altul.

iDevice.ro a devenit in scurt timp cea mai importanta resursa de stiri din lumea Apple, fiind “kilometrul zero” pentru informatii in timpul conferintelor pentru prezentarea noilor versiuni ale sistemelor de operare dezvoltate de catre compania Apple, sau a noilor modele ale iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, si nu numai.

In momentul de fata iDevice.ro este unul dintre cele mai mari bloguri tehnologice din Romania, cu zeci de mii de cititori zilnici, si o audienta lunara de peste jumatate de milion de romani, care sunt interesati sa afle cele mai noi stiri din domeniul tehnologiei, nu doar din lumea Apple, subiectele acoperite cuprinzand o gama variata de domenii.

In cei aproape 9 ani de existenta, iDevice.ro a crescut din dorinta romanilor de a avea parte de cele mai noi informatii din domeniul tehnologiei, atat din Romania, cat si la nivel global, iar misiunea noastra de a oferi cel mai bun continut posibil contnua cu o pasiune cel putin la fel de mare precum la inceput.

In anii trecuti de la infiintare, editorii iDevice.ro au acumulat o vasta experienta din urmarirea evolutiei companiei Apple, si pot oricand sa ofere ajutor cu o gama varita de probleme care pot aparea in folosirea produselor mobile, sau software, zilnic fiind oferit ajutor pentru orice clienti Apple din Romania.

iDevice.ro va multumeste pentru loialitatea aratata de-a lungul anilor si sper sa va aiba aproape in numar tot mai mare si in anii ce vor urma.