TV LIVE: iPhone si iPad

TV LIVE pe iPhone si iPad a inceput in ziua in care v-am prezentat o lista de 40 de posturi TV recomandate de catre un utilizator pe forumul iDevice.ro, dar si de catre voi direct in comentarii si m-am gandit ca ar fi util sa fac o pagina separata, mai usor de gasit, in care sa va listez toate posturile TV.

Cand accesati sectiunea TV LIVE pe iPhone si iPad a iDevice.ro veti vedea in barea de deasupra articolelor listat titlul acestei pagini, iar atunci cand o accesati veti avea posibilitatea de a deschide oricare dintre canalele listate aici. Trebuie doar sa apasati butonul Acceseaza si postul TV va fi automat deschis intr-o fereastra noua a Safari.

 Daca descoperiti probleme cu accesarea posturilor TV LIVE pe iPhone sau iPad sau daca aveti recomandari noi, va rog sa le lasati in comentarii. Lista aceasta reprezinta rodul recomandarilor primite de mine.

TV LIVE – MECIURI DE FOTBAL DIN LIGA 1 SAU CHAMPIONS LEAGUE

tv-live-online-meciuri-fotbal-iphone-ipad-smartphone-tableta-calculator

In aceasta pagina cu posturi TV LIVE puteti gasi o varietate de link-uri spre posturi TV care transmit meciuri de fotbal din Liga 1, Champions League, sau Europa League. Digi Sport 1, Dolce Sport, PRO TV sau TVR 1 sunt posturile de televiziune care transmit meciuri online in Romania, asa ca le puteti urmari folosind tabelul de mai jos.

Toate stream-urile pentru TV LIVE pot fi accesate de pe orice iPhone, iPad, iPod Touch, smartphone, tableta, laptop sau calculator, dar in anumite conditii. In cazul produselor Apple vorbim despre necesitatea de a instala o aplicatie numita Puffin, ea fiind obligatorie penru a vedea stream-urile flash pe care iOS nu este capabil sa le ruleze singur.

In restul situatiilor puteti vedea meciuri online TV LIVE de pe orice alte produse prin simpla accesare a link-urilor, atat timp cat ele pot fi redate de catre respectivele dispozitive.

TV LIVE iPhone, iPad, smartphone, tablete si PC. Meciuri live si posturi TV Online