HTC One este smartphone-ul preferat al majoritatii celor care ar fi dispusi sa renunte la iPhone

  Acum o saptamana de zile am pornit un sondaj prin care va intrebam ce smartphone ati fi dispusi sa achizitionati daca ati renunta maine la iPhone. Desigur ca majoritatea participantilor au spus ca nu intentioneaza sa renunte la iPhone, insa cei care ar face acest lucru ar alege un HTC One. 24% dintre raspunsuri au fost acordate HTC One-ului, 19.9% terminalului Samsung Galaxy S4, 3.81% hibridului Samsung Galaxy Note II, 3.59% terminalului BlackBerry Z10, 3.21% merg la Nokia Lumia, iar restul este neglijabil.

  Ca sa fiu sincer sunt surprins ca smartphone-ul HTC intrece in popularitate noul Samsung Galaxy S4, insa ma bucur sa vad acest lucru, deoarece taiwanezii au facut un smartphone frumos, rezistent, care trebuie luat in considerare. La sondaj au participat 3150 de persoane.

13 COMENTARII

  1. @zaone: nu stiu daca l-ai testat, eu il am de o sapt si este senzational…are bineinteles si ceva minusuri, nu iese in fata cu prea multe chestii senzationale, dar per total nu l-as da pe nici un alt telefon in momentul de fata si cel putin pana la sfarsitul anului.
    @Darie:) hai sa fim seriosi..

  2. Eu un lucru nu inteleg. Ati alege un HTC care seamana aproape in totalitate cu iPhone 5. Care e pontul atunci sa renuntati la i5?

  3. @Liviu: Nu seamana deloc cu Iphone 5…este similara calitatea materialelor folosite, insa este mult mai bine facut si face ca iphoneul sa para cu cel putin 1 an mai vechi:) Eu am si am avut foarte multe produse Apple, insa nu pot sta pe loc pana in iunie anul viitor:)

  4. O porcarie de telefon HTC one am fost astazi in afi palace sa vad ce este de HTC one si mi se pare o porcarie mai ales interfata htc sense …. arata ca o plita metalica :))) butoanele zici ca sunt mini caramizi …. nu pot sa-mi dau seama de ce va place htc one daca vreti telefon din tabla luativa iPhone da nu Htc .

  5. @Liviu… Glumesti? Incearca de exemplu numai sa asculti muzica (nu la casti) pe cele doua… 😉 Cit despre semanat… Cred ca nici in poze nu le-ai comparat…

  6. intrebare pentru toti:
    care smartphone trecut sau prezent are acumulator, marimea, calitatea, sunet, imagine, simplitate, durabilitate?
    Datorita tehnologiilor de ultima generatie avem acumulator de 1440 mh care tine chiar mai mult decat tigaile concurentei de 2000-3000mh
    Restu, au inovat in marime si acum avem o reteta noua, beton care se chiama urechi pe tocatoare…:)))

  7. @bogdan la 1440mah bateria de pe iphone 5 este de toata jena… Cu iphone 4 scoteam usage de 6h-6h30min cu luminozitate 40-50%, dar cu iphone 5 luminozitate 30% scot maxim 4h… Am scos 5 ore doar cand ascultam muzica… Si pe telefon ascult muzica foarte rar…

  8. Vad ca 42% reprezinta mai nou majoritatea … Inteleg ca fanii vad altfel lucrurile dar hai sa nu ne batem joc de aritmetica.
    @bogdan : bateria tine cat tine datorita ecranului mic, procesorului cu frecventa redusa si nuclee putine si a sistemului de operare minimalist. Ca tehnologii de ultima ora au toate flagship- urile nu doar i5.

  9. @Lucian 4.2: Cand ai un sondaj cu mai multe optiuni, si una are 42%, restul sub 25%, unde e majoritatea, in cer? Voi aveti impresia ca termenul de majoritate se refera doar la ce e peste 50%? Really? Majoritatea de peste 50% e majoritate absoluta.

  10. Acum stau si ma minunez de reactiile unora dintre noi. Sondajul era , daca nu gresesc, “daca ati renunta la iphone…..” Eu unu am raspuns ca “daca” ar trebui as prefera Htc pentru purul motiv ca este un telefon realizat cu mult mai multa “pasiune” si mult calitativ decat Samsung. Eu prefer “metalul” in fata “plasticului” . Ca telefon personal am iphone, iar ca telefon primit de la locul de munca am htc, ma inteleg bine cu amandoua asadar….
    Respecte

  11. eu nu stiu de ce va plangeti atat eu nu am prb cu bateria si ascult toata ziua la munca radio pe internet cfm si vb pe internet si nu am prb eu sunt multumit cat ma tine bateria zic chiar ms…..