iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch urmeaza sa fie lansat in mai 2014, iPad Pro ar putea inlocui un model al MacBook Air

  O saptamana ne desparte de sfarsitul acestui an, insa zvonurile legate de viitoarele iDevice-uri continua sa apara, desi avem de asteptat cateva luni bune pana cand le vom putea cumpara. Primul zvon are legatura cu iPhone 6, viitorul terminal al celor de la Apple urmand a avea un ecran mai mare de 4 inch, un procesor produs folosind un proces de fabricatie de 20nm, el urmand a ajunge pe piata in luna mai 2014. Alte zvonuri precedente sugerau ca Apple ar putea implementa in iPhone 6 un ecran de maxim 4.7 inch cu rezolutie full HD sau dubla fata de cea actuala, iar TSMC este deja contractata pentru a fabrica un procesor de 20nm pentru Apple. Practic aceste informatii confirma doar zvonuri aparute deja cu aproximativ doua saptamani de zile in urma si nimic mai mult.

In addition to tablets, Apple is also rumored to be planning a larger size iPhone for May 2014, using a 20nm processor manufactured by Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), the sources noted. Apple is rumored to release a 12.9-inch tablet in October 2014, targeting North America’s educational market, according to sources from the upstream supply chain. With Samsung Electronics also reportedly planning to release 12- to 13-inch tablets, the sources believe these large-size tablets will greatly impact ultrabook demand.

  In legatura cu tableta iPad Pro vorbim despre acelasi tip de informatii, publicatia asiatica afirmand ca Apple ar urma sa lanseze produsul cu ecran de 12.9 inch special pentru mediul educational. Interesant este totusi ca acum auzim pentru prima oara faptul ca Apple ar intentiona sa inlocuiasca MacBook Air-ul cu cran de 11 inch prin lansarea acestei tablete, insa ramane de vazut in Cupertino se va considera acest lucru ca fiind oportun, avand in vedere diferentele destul de mari dintre cele doua tipuri de produse.

Apple’s large-size tablet will be manufactured by Quanta Computer, and was originally expected to adopt either 12.9- or 13.3-inch panels, with recent rumors indicating that 12.9-inch has a better chance to be picked, the sources noted. As for whether the large-size tablet will also adopt the same processor, performance is expected to be a major factor as the tablet is being considered as a substitute of the 11-inch MacBook Air, the sources speculated.

  In final va spun ca data de lansare a iPhone 6 este cat se poate de ireala, deoarece Apple nu va lansa un iPhone mai devreme de septembrie, mai ales ca iOS 8 urmeaza sa fie prezentat in vara, in cadrul WWDC 2014. In cazul iPad Pro o lansare poate avea loc oricand, insa zvonurile aparute pana acum indica faptul ca va trebui sa asteptam pana in toamna anului viitor pentru a vedea acest produs.