X

Radio Manele acum in AppStore

Dupa roValuta aparuta ieri in AppStore, Codesignum a lansat in cursul serii trecute prima aplicatie, din cate stiu eu, dedicata streaming-ului audio pentru radio-uri ce difuzeaza in cea mai mare parte a timpului manele.

Aplicatia este foarte asemanatoare cu RoRadio deoarece cuprinde o lista cu nu mai putin de 58 de post-uri de radio care sunt in principal axate pe difuzarea de manele. Insa Radio Manele aduce 2 noi optiuni care in aplicatia RoRadio nu se regasesc inca :

– prima dintre ele reprezinta un fel de multitasking si va da posibilitatea sa ascultati streaming-ul audio chiar si atunci cand inchideti aplicatia folosind Safari

pentru a continua stream-ul, iata si explicatia :

NOU: apăsând pe icoana postului cand acesta este selectat, în zona de jos, se poate lansa Safari ce va permite acultarea în background a muzicii. Dupa ce acesta pornește trebuie să apăsați butonul de “Home”, nu “Done”. În felul acesta se va închide Safari, dar muzica va continua. Pentru închidere relansați Safari și apăsați pe butonul “Done”.

–  cea de-a doua optiune va da posibilitatea de a edita lista de posturi insa din cate imi dau seama se refera doar la ordinea afisarii lor si nu la link-ul prin care se face efectiv stream-ul :

Pentru a intra în modul de editare a tabelei cu lista de posturi se atinge de două ori, într-o succesiune rapidă, lista de posturi (atenție, doar când muzica nu merge)

So daca sunteti pasionat de manele si aveti un iPhone/iPod Touch atunci Radio Manele este aplicatia potrivita pentru tine. Radio Manele poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 2.39€ de aici.

This post was last modified on nov. 2, 2019, 11:58 PM 23:58

Disqus Comments Loading...