roValuta de azi in AppStore

roValuta este o noua aplicatie pentru iPhone/iPod Touch de la Codesignum cu ajutorul careia puteti vedea informatii detaliate privind cursul valutar pentru cele mai importante valute ale lumii.

roValuta este o aplicatie destul de complexa deoarece cu ajutorul ei puteti vedea nu doar cursul la zi pentru fiecare valuta in parte dar si informatii detaliate privind evolutia acestora de-a lungul timpului. Spre exemplu in ecranul principal aveti fiecare valuta in parte, cursul oficial pentru aceasta in lei si un grafic care reprezinta evolutia acesteia in ultimele 5 zile iar prin selectarea unei valute vei avea acces la istoricul evolutiei acesteia pe ani/luni/zile cu posibilitatea de a vedea datele atat in format tabelar cat si grafic.

O optiune foarte utila este convertorul valutar care va permite sa converiti orice valuta dintre cele existente, convertirea facandu-se la cursul zilei respective sau prin selectarea unui curs de la o data anterioara.

Versiunea free a roValuta va ofera doar acces la meniul principal si nimic mai mult, pentru accesul la celalate facilitati trebuie sa cumparati varianta Pro care costa 1.59€. Deocamdata aplicatia este numarul 1 in Top Free apps pentru AppStore Romania deci merita incercata macar daca aveti nevoie de asemeanea informatii zilnic.

roValuta free poate fi downloadata din Ro AppStore de aici, pentru a avea acces si la celelalte functii trebuie sa treceti la varianta Pro prin apasarea butonului portocaliu din partea de sus a aplicatiei, totul se face prin in-app purchase, nu exista o varianta Pro separata in AppStore.