Radio Manele acum in AppStore

Dupa roValuta aparuta ieri in AppStore, Codesignum a lansat in cursul serii trecute prima aplicatie, din cate stiu eu, dedicata streaming-ului audio pentru radio-uri ce difuzeaza in cea mai mare parte a timpului manele.

Aplicatia este foarte asemanatoare cu RoRadio deoarece cuprinde o lista cu nu mai putin de 58 de post-uri de radio care sunt in principal axate pe difuzarea de manele. Insa Radio Manele aduce 2 noi optiuni care in aplicatia RoRadio nu se regasesc inca :

– prima dintre ele reprezinta un fel de multitasking si va da posibilitatea sa ascultati streaming-ul audio chiar si atunci cand inchideti aplicatia folosind Safari pentru a continua stream-ul, iata si explicatia :

NOU: apăsând pe icoana postului cand acesta este selectat, în zona de jos, se poate lansa Safari ce va permite acultarea în background a muzicii. Dupa ce acesta porneÈ™te trebuie să apăsaÈ›i butonul de “Home”, nu “Done”. ÃŽn felul acesta se va închide Safari, dar muzica va continua. Pentru închidere relansaÈ›i Safari È™i apăsaÈ›i pe butonul “Done”.

–  cea de-a doua optiune va da posibilitatea de a edita lista de posturi insa din cate imi dau seama se refera doar la ordinea afisarii lor si nu la link-ul prin care se face efectiv stream-ul :

Pentru a intra în modul de editare a tabelei cu lista de posturi se atinge de două ori, într-o succesiune rapidă, lista de posturi (atenție, doar când muzica nu merge)

So daca sunteti pasionat de manele si aveti un iPhone/iPod Touch atunci Radio Manele este aplicatia potrivita pentru tine. Radio Manele poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 2.39€ de aici.

24 COMENTARII

  1. eu nu stiu cum sa cumpar aplicatiica as face o ar habar nu am desi am card maestro acolo la appstore nu aer decat visa si mastercard imi pare rau ca nu o pat cumpara dar merge si manele cu shoutcast dar totusi imi exlica si mie cineva cum se cumpara adica cineva cre a cumparat sa mi explice si mie

  2. cred ca asta o sa fac si eu o sa a duc la banca sa mi l schimb o sa le cer visa dar cu mse face cumparaturile ci visa scrii decat codurile de pe card sau iti da banca un aparat care emite codul de siguranta ca asa mi a zis banca mea ca pentru cumoaraturi online imida ei un aparat in custodie si ala emite cate un cod de siguranta

  3. e clar..a devenit oficiala faza..de cand s-a umplut okazii de ai..fone d-astea..a devenit si telefon de cocalar..god damn it.

  4. Cata posturile emise pe internet adica cele online sunt legale doar cele emise acasa cu un aparat emitator su tilegale in conditiile in care nu ai licenta de emisie

  5. poate se numeste asa ca nu gasea nume dar ti am zis toate posturile online sunt legale si se pot face foarte usor mi am facut si eu unul dar nu prea am chef sa stau sa emit mereu

  6. Whisker ce vrei sa zici cu faza aia cu :”stefane vinde iphonu…noi comunitatea te rugam??” care e problema ta ca am eu iphone? nu inteleg ce ai vrut sa zici

  7. eu chiar asta vreau, sa incep sa cumpar unele aplicatii care sunt folositoare asta pentru ca le respect munca celor ce le creeaza si chiar azi o sa ma duc sa schimb cardu …..dar totusi astept raspuns in lefatura cu ce ai vrut sa zici…..

  8. Lasa mah sa asculta si urechea lu’ Guta fata de maimuta manele pe sistem turbooooo.:)Ca doar si tiganii e oameni…sau cel putin asa se crede,eu unul nu cred asta.