Razboiul mail-urilor intre Steve Jobs si Gawker Media

Pentru cei dintre voi care inca nu stiu, Gawker Media este compania care detine site-ul Gizmodo, iar unul dintre reprezentantii acesteia, Ryan Tate a avut o discutie aprinsa cu Steve Jobs aseara, prin intermediul e-mail-urilor. Discutia a pornit de la Ryan Tate care nervos din cauza unei reclame pentru iPad i-a trimis un e-mail presedintelui Apple, luand in ras faptul ca in respectivul spot publicitar se vorbeste despre iPad ca si cum ar fi un produs revolutionar insa revolutiile inseamna libertate, libertate de care utilizatorii de iDevices sunt total privati in special prin interzicerea flash-ului.

Discutia s-a intins pe durata a cateva mail-uri iar la sfarsit Ryan Tate a recunoscut ca din pacate discutia nu a decurs chiar cum vroia el, oricum aveti mai jos imaginile cu e-mail-urile trimise de cei doi, concluziile le trageti singuri :

1 COMENTARIU

  1. sjobs are dreptate in anumite privinte dar prea dicteaza ce si cum vrea el. oricum vad cat de curand o varianta opensource la orizont la produsele apple. voi ce ziceti ?