X

Bateriile din Apple Battery Charger nu sunt facute de Apple?

Luna trecuta Apple a lansat cateva produse noi, printre care si un incarcator de baterii(Apple Batery Charger), plus niste baterii cu capacitati de stocare de-a dreptul impresionante. Desi Apple se lauda ca respectivele baterii sunt facute de ei, in realitate ele ar putea fi un alt model de baterii vandute sub brandul Apple, si ca sa fim sinceri, ati auzit vreodata despre vreo fabrica Apple care face baterii? Se pare ca aceste baterii ar fi defapt modelul Sanyo Eneloop, insa singura dovada ale asemanarii dintre aceste doua tipuri de baterii este performanta in a mentine un ciclu de incarcare pentru o perioada lunga de timp. Un site

din Cehia a dezmembrat noile baterii vandute de Apple si le-a comparat cu cele de la Sanyo insa nu a descoperit vreo similitudine intre cele 2 modele.

Comparand performantele, acelasi site din Cehia a observat ca bateriile Apple si modelul Sanyo Eneloop HR-3UTG de 1.2V au performante identice, deci au concluzionat ca noile bateriile Apple sunt defapt acest model al Sanyo insa vandut sub brandul Apple. Desigur ca Apple nu va recunoaste vreodata ca vinde bateriile altui producator sub brandul propriu, insa daca nu vreti sa dati 29$ pe bateriile celor de la Apple, atunci puteti cumpara oricare dintre aceste seturi de Sanyo Eneloop de le Amazon.

This post was last modified on aug. 12, 2010, 10:14 PM 22:14

Disqus Comments Loading...