iPhone 4 vs Samsung Galaxy S la eMAG

Duminica v-am anuntat ca iPhone 4 a fost introdus in oferta eMAG, insa la scurt timp a fost scos, pagina fiind refacuta, insa acum ambele modele ale iPhone 4 au fost introduse in oferta eMAG, plus o campanie iPhone 4 vs Samsung Galaxy S. Cele 2 terminale sunt disponibile in oferta eMAG la preturi extrem de diferite :

  • Samsung Galaxy S 8GB negru costa 2100 lei;
  • iPhone 4 16GB costa 5000 lei;
  • iPhone 4 32GB costa 5740 lei.

Duminica modelul iPhone 4 16GB avea pretul de 5300 lei fata e 5000 acum, deci o ajustare binevenita, insa iPhone 4 32GB a venit din start cu pretul de 5740 lei, iar diferenta mi se pare foarte mare avand in vedere ca in magazinele Apple/la operatorii de telefonie mobila diferenta dintre cele 2 terminale e de doar 100 de euro. Privind diferenta de pret dintre Smasung Galaxy S si iPhone 4 as spune ca iPhone 4 a fost construit pe luna de extraterestri si adus in Romania de costa asa mult, insa in realitate “economia de piata”(aka bisnitarii) au impus pretul.

iPhone 4 NU este disponibil acum la eMAG, insa va fi de maine, iar astazi puteti face o precomanda pentru produs.

28 COMENTARII

  1. Zaone, jura-te ca daca ai avea posibilitatea sa cumperi 10 Iphone 4 la 600 euro si dupa aceea sa le dai pe toate in 7 zile facand un profit de 4.000 euro nu ai face acest lucru !

    Hai sa fim seriosi ca o dam in ipocrizie, incetati cu chestia asta cu bisnitarii ca nu tine, este vorba de un produs care se vinde bine cu stocuri limitate si la un pret mare, mai lasati-ma cu puritatea asta….

  2. Treaba asta se cheama specula iar pe vremuri se pedepsea. E discutabil daca asta ar fi corect.

    Pana la urma daca exista puturosi de bani gata care cumpara n-avem ce face.

  3. Samsung galaxy S = un mare C***t in ploaie ! nu am pus mana pe un IP 4 insa nu cred ca se pot face comparatii ! ca si cum ai cumpara ceckt n95 cu nokia n95

  4. Nu am de ce sa am durere :))

    Sunteti copii, care specula? A, ca se vand fara factura asta da, este contrar legislatiei, dar atata timp cat cumperi, vinzi si platesti impozit ORICE pret ( daca nu este monopol ) este legal

    Repet, sunteti ipocriti, daca ati avea posibilitatea probabil ati face intr-o proportie covarsitoare toti acelasi lucru

    Daca eu cumpar un produs cu un leu si il vand la 10 lei sunt speculant? Bisnitar? Nu, inseamna ca am gasit o piata pe care pot vinde acel produs la xx% adaos si ca exista cumparatori care sa imi plateasca pretul

  5. pana la urma asta inseamna buisness,tu ai un produs pe care vrei sa-l vinzi…daca produsul tau valoreaza 700 de euro dar tu ceri 1000 si ai prosti care platesc 1000 pe produsul ala bafta ta.daca nu ar fi prosti care sa plateasca 1000 de euro pe iphone garantez ca preturile ar scadea ca nimeni nu si-ar dori sa ramana cu 10 telefoane identice pe acasa aiurea.deci vinovati sunt idiotii care platesc banii astia

  6. Execuse my ballsack … cu banii aia plec in excursie, il iau de afara .. si mai ramas si cu rest.

    Also .. cu toti cred ca suntem de acord ca IPhone 4 este fail-ul anului in curs si PLUS … sunt de parere ca nu se merita cumparat mai devreme de martie anul viitor.

  7. Nu, de vina este piata si faptul ca nu exista un AppStore in Romania care sa iti livreze produsul la acelasi pret cu cel de afara.

    In plus Orange poarta mare parte de "vina" deoarece si atunci cand va fi disponibil iphone 4 in Romania tot la abonamente il vor da iar stocurile pentru tel la liber vor fi mici

    Cerere si oferta, cererea mare produs lipsa stoc –> pret mare 😉

  8. @Zaone – explica-mi te rog care este partea de imoralitate in a obtine un profit bun daca piata iti permite???

    Adica sa luam un exemplu ipotetic, eu am un I4 cumparat cu 600 euro, cineva imi ofera pe el sa spunem 900 euro, eu ce ar trebui sa fac? Sa-i spun, nu ti-l pot da cu 900 euro, este imoral, ti-l dau cu 600 euro?

    Uite, hai sa facem asa, cand iti faci tu firma sau un business al tau, revin-o pe acest topic si spune-ne ce adaosuri practici si cum tu cumperi cu 1 leu si vinzi cu 1.01 lei chiar daca ai avea posibilitatea sa vinzi cu 10 lei acelasi produs.

  9. @Jder

    Samsung galaxy S = un mare C***t in ploaie ! nu am pus mana pe un IP 4 insa nu cred ca se pot face comparatii ! ca si cum ai cumpara ceckt n95 cu nokia n95

    daca e un mare c…. samsung galaxy s, atunci tu vorbesti ca sa ai ce spune…cumpara-ti si mai vorbim..

  10. Am cumparat un galaxy s de la vodafone si nu pot sa spun ca e de c…,dar 3gs este mult peste el(nu vb de camera sau video)ci de cum ruleaza os .Poate dupa froyo se va schimba ceva.Nici la

    partea de telefonie nu sta bine.

  11. Alex nu e vorba de faptul ca "piata iti permite", Romania nu e o piata de desfacere cu oameni bogati in care tu aduci bunuri la preturi extravagante. Romania e o tara saraca cu o mana de "baieti destepti" aka bisnitari care aduc produse la preturi exorbitante. Romania e o tara fara stapan in care chestii de genul asta sunt "normale" doar pentru cei care au mentalitate de bisnitar.

    Orange nu are nici o vina, Orange nu aduce telefoane de 600 euro si le vinde cu 1200, vina e a bisnitarilor care pun preturi de genul asta.

    Si da, daca as putea sa cumpar iPhone 4 cu 600 de euro nu l-as vinde cu 1200, pentru ca nu sunt chiar atat de fomist si poate pentru ca nu am mentalitatea asta infecta.

  12. Zaone, n-ai dreptate. Vina este a celor care dau 1200 pe el si incurajeaza bisnita. La 1200 te poti duce linistit pana la londra, iti iei telefonul din appstore si mai vizitezi si orasul. Cei care dau1200 sunt prosti… Alex n-are nici o vina, daca exista cerere la preturi deastea nu poate el sa vina sa dea mai jos.

  13. Eu imi comandasem Iphone 4 din apple store online UK l-am primit in tara pe 22 iulie mai multi din prietenii mei stiau ca-mi facusem comanda in ziua cand l-am primit ma suna unul din prieteni si imi zice nu vrei sa vinzi telefonul ? Cunosc pe cineva care are bani multi si vrea un Iphone 4 neaparat zice el! Pai… nu stiu ce sa zic ca am asteptat 1 luna sa-l primesc zic eu ma mai gandesc… Daca ar fi sa-l dai zi-mi un pret asa informativ sa-i zic respectivului Zic eu 900 E varianta 16 GB dar ti-am zis ca nu sunt sigur si momentan nu-l dau ma mai gandesc la treaba asta.. Dupa 10 min ma suna iara .. imi zise prietenul asta ca-ti da 1000 E acuma pe el.. stau pe ganduri cateva minute … Ok vino cu el la mine..Asa s-a intamplat cu primul Iphone 4 comandat l-am dat cu 1000 e in ziua in care l-am primit apucasem abia sa-l activez.. Urmatoarea zi am plecat in concediu in Austria pt 2 sapt … Acuma astept sa-mi vina noul iphone 4 comandat

  14. Astazi am primit iPhone 4, am si facut un filmulet, zaone poate poti chiar face un theard cu filmuletu : http://www.youtube.com/watch?v=nzcm7dDBpQ0

    iPhone 4 l-am primit astazi din Anglia, cineva l-a cumparat de acolo pe abonament. L-am jailbreakuit cu Jailbreakme.com si decodat cu ultrasn0w. Am avut ceva probleme la decodare dar dupa ceva incercari si resetari totale a pornit. Microsim l-am taiat singur. Eu zic sa nu va cumparati pana in Septembrie deoarece are mari probleme cu semnalu, uneori ramane chiar fara.

  15. Astepti cai verzi pe pereti in septembrie. Daca chiar crezi ca se va schimba ceva inseamna ca nu cunosti compania Apple prea bine. Pe de alta parte, sa nu uitam ca ai decodare facuta, decodarea intotdeauna afecteaza sistemul/semnalul.