X

Ce ne pregateste Dev Team in viitorul apropiat

Avem o solutie de unlock, avem solutie de jailbreak, deci la ce mai lucreaza Dev Team acum ? Avand in vedere ca solutiile de unlock si jailbreak disponibile acum sunt facute pe jumatate, Dev Team lucreaza in continuare la o solutie de unlock pentru iPhone 4(fara a specifica o data anume pentru disponibilitatea ei) si la o solutie de untethered jailbreak pentru cei care nu au un iPhone 3G/3GS(bootrom vechi) si sunt nevoiti sa faca tethered jailbreak pe iOS 4.2.1.

Prioritatea in momentul de fata este solutia de unlock pentru iPhone 4 la care lucreaza MuscleNerd si alti membri ai Dev Team insa in paralel comex incearca sa gaseasta un exploit ce va face jailbreak-ul din iOS 4.2.1 untethered pentru toate terminalele. Aceste solutii vor fi cel mai probabil disponibile in luna decembrie fara a sti cand anume vor fi lansate deoarece nimeni nu a mentionat vreun lucru in acest sens.

In plan secund MuscleNerd nu a negat ca ar putea exista o solutie de unlock si pentru baseband-urile 05.14.02 si 05.15.04, dar e putin probabil sa mai vedem asa ceva in viitorul apropiat.

This post was last modified on nov. 29, 2010, 11:06 PM 23:06

Disqus Comments Loading...