Ar putea exista unlock si pentru baseband-urile 05.14.02 si 05.15.04

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/Hayntc2006/status/9125854932115456″]

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/9127801089167360″]

Desi nu a negat ca echipa ar putea lucra in viitor la o solutie de decodare pentru baseband-urile 05.14.02 si 05.15.04, MuscleNerd a spus ca in momentul de fata prioritate are solutia de decodare pentru iPhone 4. Sincer sa fiu sunt destul de neincrezator in posibilitatea lansarii unei solutii de decodare pentru acele baseband-uri si nu va recomand sa va puneti prea mari sperante ca va fi asa insa consider ca e bine sa stiti si ce spune MuscleNerd despre treaba asta.

23 COMENTARII

  1. Da, este perfect pentru miile de persoane care au updatat basebandul aseara. Vor fi tare fericiti cand vor afla asta 😉

  2. Probabil asistăm la tentativele finale ale comunității jailbreak de a găsi soluții de jailbreak și decodare, la anul pe timpul acesta probabil vor fi intrat deja în istorie.

    Aceasta pentru că unlock va fi din ce în ce mai puțin cerut odată cu dispariția monopolurilor operatorilor de telefonie mobilă care să ofere în exclusivitate iPhone într-o țară anume.

    Iar pentru jailbreak văd că deja se complică treaba peste măsură și probabil cu cât crește complexitatea procedeului concomitent cu riscul de a face ceva greșit și de a se pierde garanția sau de a rămâne terminalul blocat, va scădea interesul pentru aceasta, va rămâne ceva ce vor face doar hacker-ii sau hobbiștii.

    Păcat.

  3. Zaone ar fi bine sa apara , o solutie mai putin invaziva, eu astept sau daca nu ma duc la Orange sa vad ce se poate face, nu vreau sa pierd garantia, mai ales ca am garantie pana in 2012. Oricum astept informatiile , legate de decodarea la Orange.

  4. ATATA TIMP CAT EXISTA UN UNLOCK PT CEI CARE ARE 05.14 ADICA ACESTA CARE A APARUT ASEARA NU VA INTELEG D C VA PLAGETI ?? CAND NU EXISTA VA RUGA-TI SA FIE MACAR UN JAILBREAK SI ACUM AVETI UN UNLOCK DESTUL DE BUN ,FF SIMPLU ,NU E CEVA COMPLICAT CEEA E AU SCOS EI ACUM ,ASA CA EU ZIC CA E BINE SI ASA CU ACEASTA POSIBILITATE ,DIF MARE NU ESTE ,SI POTI SA ITI FOLOSESTI I-DEVICE-UL LA CAPACITATIILE MAXIME

  5. Se da o suta de euro la Orange pentru decodare oficiala , de asemenea garantia ramane intacta , de asemenea nu incurajam piata neagra sa aduca terminale, mai bagam si cardul in Itunes si cumparam aplicatii legal si poate asa o sa prezentam interes pentru un viitor magazin Apple iar produsele vor ajunge pe piata romaneasca mai repede decat ajung acum.

  6. NU AM INTELES GRESIT !!! STIU CA NU EXISTA UNLOCK PT BASBANDUL 05.14,DAR AM ZIS CA PT CEI CARE AU 05.14 EXISTA UN UNLOCK (ACESTA CARE A APARUT ACUM ,ADICA UPDATE DE BASEBAND ) SA FIE MULTUMINITI ,DACA NU EXISTA NICI ASTA …???!!! STAI CU UN 3GS IN SERTAR SAU PE POST DE IPOD ,ASA CA SE POT BUCURA DE ACEL IPHONE SI DE FUNCTIILE LUI CA TELEFON ,CHIAR DACA ACEST UNLOCK ESTE MAI COMPLICAT( SI AICI MA REFER LA untethered.SI tethered AICI INTERVINE PARTEA NASOALA !! DECI ..

  7. @YTZU: esti sigur de acea informatie ca se da 100 Euro , pentru o decodare oficiala, pentru ca ma intereseaza pe mine sa merg la Orange sa cer acest lucru. Eu am telefonul luat de la ei si nu vreau sa risc sa incerc aceasta noua solutie de decodare, mi se pare mult prea invaziva. Mai bine dau 100 Euro si raman si cu garantia si cu optiunile oferite de cei de la Apple( adica update de OS si avatanjele ce reies din update).

  8. @Zaone: Mai bine platesc decat sa fac decodrea asta. Oricum astept informatiile legate de aceasta optiune si anume decodrea de la Orange cum se face si care sunt pasii. Asta binenteles cand ai tu timp sa pui aceste informatii. Cred ca acum esti prins cu decodarea.

  9. salutari,

    Am un 3gs luat acum 2 luni de la Orange pe abonament.
    A doua zi dupa ce am activat telefonul la reprezentanta orange m-am prezentat la sediul din Pipera( vedeti ca acum noul sediu este in Calea Giulesti Etaj 2 parca , in spate institutului Pasteur ) .
    Am cerut doar atat : DECODARE , taxa 100 E ( 410 RON) – e si afisata la receptie, am lasat telefonul pentru 2-3 ore dupa care am fost sunat de catre ei sa il ridic.
    Mergeti cu incredere, o groaza de lume cerea acelasi lucru inclusiv pentru Iphone 4 .
    Este deblocare oficiala recunoscuta de Apple , se introduce IMEI-ul intr-o baza de date si problemele voastre dispar.
    Stiu ca 100 E e o suma mare dar decat sa stau mereu sa astept solutie de decodare… mai bine lasa.

  10. @YTZU : Multumesc frumos pe mine ma intereseaza sa fac acest lucru, am o rugaminte la tine daca se poate sa-mi dai si mie un mesaj privat, cu nr tau de telefon sau ID de mess, petru ca vreau sa-mi oferi mai multe detalii.

    Multumesc !

  11. Haideti VA rog si lamuriti-ma si pe mine ca Deja is total debusolat!Am un iPhone 4 cu ver de soft 4.1 nu e luat de la Orange, e din SUA.
    Daca merg cu el la Orange shop si platesc 110 Eu mi-l decodeaza ? Da sau nu? Iar daca da nu voi Mai avea probleme si pe viitor voi putea face update de soft far a sa se Mai codeze?

  12. parerea mea este ca nu s-a vrut sa se decodeze 5.14 si 5.15 (probabil momentan)… si cred ca am dreptate daca zvonurile se adeveresc adica ma refer la ios 4.3

    e o parere

  13. zaone: “La jailbreak nu s-a complicat absolut nimic, e aceeasi treaba ca si inainte. La decodare e foarte complicata chestia.”

    Ba mie mi se pare că s-a complicat și jailbreak-ul, înainte era suficient să directez PwnageTool către un IPSW, să fac restore cu fișierul rezultat și să adaug ultrasn0w în Cydia.

    Acum sunt mult mai multe decizii de luat, s-a adăugat în plus restore cu redsn0w și toți pașii pe care te obligă acesta să îi efectuezi manual, iar dacă la final se complică situația deblocării, ce haz mai are jailbreak-ul, deblocarea era pentru mine principala motivație pentru acesta.

  14. Defapt treaba aia din pwnagetool e doar pentru decodare. redsn0w nu face restore si functioneaza la fel ca inainte, treaba cu update-ul de baseband e tot pentru decodare.