X

Video: iPhone 4 amanat datorita un probleme grave cu flash LED-ul?

Am auzit destule povesti privitoare la motivele pentru care Apple a ales sa amane in mod repetat lansarea modelului alb al terminalului iPhone 4, insa de aceasta data avem demonstrata o problema destul de grava care aparent se manifesta doar la terminalele albe. Un site din Germania sustine ca a reusit sa obtina componente folosite in fabricarea modelului alb al terminalului iPhone 4 si le-a folosit pentru a transforma un iPhone 4 negru intr-unul alb. Dupa aceasta transformare respectivul site sutine ca, dupa cum puteti vedea si din clipul video, toate filmele/pozele facute sunt afectate de folosirea flash LED-ului. Observati ca atunci cand flash LED-ul este pornit imaginea este suprasaturata si practic camera devine nefolositoare.

In weekend au aparut 2 informatii privitoare la iPhone 4 alb: una in care va spuneam despre un articol scris de un ziar din Seattle care indica faptul ca Apple testeaza terminale iPhone 4 albe in Europa, terminale care au problema cu semnalul rezolvata si care vor fi disponibile pentru achizitie din februarie. Cea de-a doua stire

privea materiale promotionale aparute in magazinele Apple, materiale care indicau ca modelul al al iPhone 4 va fi disponibil din primavara in magazine.

Revenind la problema de astazi, imi vine greu sa cred ca aceasta problema cu flash-ul a fost descoperita abia acum avand in vedere ca exista atat de multe persoane care au modificat carcasa terminalului iPhone 4, inclusiv un roman de-al nostru. Am impresia ca site-ul din Germania cauta doar publicitate si nimic mai mult mai ales ca in timpul filmatii nu arata in nici un moment spatele terminalului.

This post was last modified on dec. 7, 2010, 10:47 AM 10:47

Disqus Comments Loading...