Exclusiv: Internet tethering/Personal HotSpot gratuit pentru abonatii Orange

V-am anuntat ieri in legatura cu o mare surpriza pe care Orange o pregateste clientilor sai si astazi am placerea sa va anunt, primul, despre ce e vorba. Incepand de astazi toti abonatii Orange vor avea optiunea modem a.k.a. Internet Tethering/Personal HotSpot gratuita indiferent de telefonul pe care il detin. Atat posesorii de terminale iPhone cat si cei ai altor smartphone-uri vor avea posibilitatea de a activa gratuit aceasta optiune printr-un apel la serviciul 408. Daca aveti aceasta optiune platita atunci trebuie sa sunati la 408, sa cereti dezactivarea si reactivarea ei. Avand in vedere ca totul s-a intamplat astazi exista posibilitatea ca operatorii de la serviciul clienti ai Orange sa nu stie inca despre aceasta modificare iar recomandarea mea este sa sunati dupa ora 11:00 la Orange pentru activarea optiunii.

Optiunea Internet Tethering/Personal HotSpot nu este oferita gratuit in strainatate  de toti operatorii de telefonie mobila iar in Romania Vodafone nu o ofera absolut deloc pentru posesorii de iPhone. Eu unul salut initiativa celor de la Orange si sper ca pe viitor sa ne pregateasca alte surprize cel putin la fel de placute.

UPDATE: Impreuna cu oferirea gratuita a acestei optiuni, Orange a crescut si viteza de navigare pe internet la 21 Mbps. Din pacate iPhone 4 este limitat la doar 7 Mbps.

UPDATE 2: Din cauza numarului mare de cereri activarea optiunii va dura cateva ore. Eu astept deja de 2 ore deci aveti rabdare sau asteptati pana maine pentru a activa optiunea. Se pare ca stirea asta a ajuns la urechile multor oameni si serverele de activare au foarte multe cereri in asteptare.

Nu uitati, iDevice.ro a prezentat informatia in exclusivitate, inainte sa apara chiar si pe Orange.ro