X

iPhone 5 ar urma sa aiba doar 7.9 mm grosime, o camera Facetime HD cu un nou senzor de imagine si o camera principala imbunatatita

  Analistul care ne-a anuntat ca Apple ar urma sa lanseze un iPhone 5 cu ecran de 4.08 inch si rezolutie 1136 x 640 ofera informatii noi in legatura cu camerele noului terminal. El spune ca dispozitivul va avea o camera frontala HD ce ar urma sa fie repozitionata deasupra difuzorului, ar urma foloseasca senzorul de imagine OV9772 produs de Omnivision, ea ar urma sa aiba formatul optic 1/6″, 1.75 um, deschiderea f/2.4, CCM 6mm si TTL 4.8 mm. In ceea ce priveste iPhone 5, acesta ar urma sa pastreze camera de 8 megapixeli si acelasi senzor de imagine IMX 105 produs de Sony care va avea formatul optic 1/3″, 1.4 um, deschiderea f/2.2, CCM 5.55mm si TTL 4 mm. Ceea ce vedem aici reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de camerele actualelor terminale, insa ramane de vazut daca Apple le va folosi sau nu.

  Probabil mai interesant decat atat este faptul ca iPhone 5 ar urma sa aiba doar 7.9 mm grosime. Pana acum nu s-au auzit multe lucruri in legatura cu grosimea viitorului terminal, insa se pare ca el ar urma sa fie mai subtire decat actualele iPhone 4/4S, dar nu ar fi cel mai subtire smartphone din lume. Schimbarile se anunta a fi extrem de interesante si imbunatatirea unei camere existente este tot ceea ce au nevoie utilizatorii, avand in vedere ca numarul mai mare de megapixeli nu ar ajuta la nimic.

Disqus Comments Loading...