iPhone 5 ar putea avea o rezolutie de 1136 x 640 pixeli, un ecran de 4.08 inch si screen ratio 16:9

11

  Reiterand zvonurile publicate pana acum, un analist sustine ca Apple ar urma sa lanseze un iPhone 5 cu ecran de 4.08 inch, rezolutie 1136 x 640 si screen ratio 16:9. In imaginea de mai sus aveti prezentat ecranul pe care si-l imagineaza el ca Apple ar urma sa il foloseasca in viitorul iPhone, dar si partenerii care ar contribui la fabricarea acestuia. Partea interesanta a informatiilor oferite de el sta in faptul ca Apple ar urma sa mentina actuala baterie de 1420 mAh din iPhone 4S, un lucru greu de crezut din punctul meu de vedere.

We expect iPhone 5 to feature a 4.08-inch in-cell IPS panel screen with a display resolution of 1,316 x 640 and 500-nit brightness. 

  Informatiile furnizate acum sunt in concordanta cu unele aflate saptamana trecuta, insa nu se stie daca analistul chiar a aflat ceva nou sau a reiterat afirmatiile altora. Analistul spune ca ecranul nu va fi mai lat pentru a permite rularea aplicatiilor fara modificari ale graficii si explicatia pare destul de logica, avand in vedere modul in care a lucrat Apple pana acum. Ce va face Apple vom afla abia in toamna si pana atunci ma astept ca verisunile beta ale iOS 6 sa ne ofere detalii ceva mai exacte in legatura cu planurile companiei Apple.