iPhone 5 ar urma sa aiba doar 7.9 mm grosime, o camera Facetime HD cu un nou senzor de imagine si o camera principala imbunatatita

  Analistul care ne-a anuntat ca Apple ar urma sa lanseze un iPhone 5 cu ecran de 4.08 inch si rezolutie 1136 x 640 ofera informatii noi in legatura cu camerele noului terminal. El spune ca dispozitivul va avea o camera frontala HD ce ar urma sa fie repozitionata deasupra difuzorului, ar urma foloseasca senzorul de imagine OV9772 produs de Omnivision, ea ar urma sa aiba formatul optic 1/6″, 1.75 um, deschiderea f/2.4, CCM 6mm si TTL 4.8 mm. In ceea ce priveste iPhone 5, acesta ar urma sa pastreze camera de 8 megapixeli si acelasi senzor de imagine IMX 105 produs de Sony care va avea formatul optic 1/3″, 1.4 um, deschiderea f/2.2, CCM 5.55mm si TTL 4 mm. Ceea ce vedem aici reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de camerele actualelor terminale, insa ramane de vazut daca Apple le va folosi sau nu.

  Probabil mai interesant decat atat este faptul ca iPhone 5 ar urma sa aiba doar 7.9 mm grosime. Pana acum nu s-au auzit multe lucruri in legatura cu grosimea viitorului terminal, insa se pare ca el ar urma sa fie mai subtire decat actualele iPhone 4/4S, dar nu ar fi cel mai subtire smartphone din lume. Schimbarile se anunta a fi extrem de interesante si imbunatatirea unei camere existente este tot ceea ce au nevoie utilizatorii, avand in vedere ca numarul mai mare de megapixeli nu ar ajuta la nimic.