iOS 6 beta 3 – Apple imbunatateste hartile aplicatiei Maps, dar o mare problema ramane

  In fiecare versiune beta a iOS 6 Apple a imbunatatit cate putin hartile incluse in noua aplicatie Maps, iar noul iOS 6 beta 3 nu s-a lasat cu nimic mai prejos. Build-ul lansat aseara de catre Apple aduce harti actualizate pentru aplicatia Maps, insa nu va ganditi ca dintr-o data veti avea tot ceea ce va ofera Google Maps-ul. Desi Apple a actualizat hartile din marile orase, schimbarile se rezuma la denumirile strazilor, la prezentarea sensului de mers pe drumuri, la definirea mai atenta a podurilor, a parcurilor si a statiilor de metrou, dar cam atat deocamdata.

  Desi hartile se actualizeaza incet dar sigur, marea problema sta in faptul ca deocamdata Apple a inclus foarte putine puncte de interes in ele. Google Maps contine extrem de multe puncte de interes si in orasele romanesti gasiti cam tot ceea ce va intereseaza, insa din pacate sistemul de harti al celor de la Apple nu contine prea multe POI-uri. Pentru noi problema este destul de mare deoarece veti gasi cu greu diverse locatii interesante, insa 1 sau 2 luni ne despart de lansarea iOS 6 si am putea avea parte de multe schimbari.

19 COMENTARII

  1. Asa se imtampla cand nu ai ce face. Nu puteti astepta pana iese versiunea normala??? Tel tau @ Doru nu face parte din program developer…asa ca!!!!!! Trfbuie sa-l pui in DFU si sa instalezi softul de la inceput…de preferat 5.1.1

  2. Cand a aparut Beta 1 si beta2 , am pus imediat softul si nu am intampinat problema asta … de unde era sa stiu ca o s-o patesc acum la Beta3 ???

  3. @Doru
    Trebuia sa faci update OTA, asa se face delta update si nu e nevoie de activare.
    Poti incerca sa faci restore la beta1 si sa faci dupa OTA.

  4. Gata am rezolvat … l-am pus in DFU cum mi-a spus @MarioXXL , i-am dat restore iOS 5.1.1 si dupa am dat shift+check for updates+ispw iOS 6 Beta3 …. si nu am mai avut nevoie de activare 😀 !!!

  5. //btw (si scuze de dublu-post) , sunt ultimul de aici care a observat ca in iOS 6 sunt mai multe moduri de a vibra telefonul in momentul apelurilor ? :))

  6. Cand GPS Nav 2 costa sub 10 euro si ai toata Europa… nu prea merita sa ne plangem ca hartile Apple sunt praf prin tara asta.

  7. Imi place ca in Iasi jumatate din oras e filmat noaptea … TomTom au zis sa mai faca economii … Asta pe langa ca-i alb-negru