App Switching-ul s-ar putea schimba complet in iOS multumita acestui concept (Video)

[youtube]http://youtu.be/XZqe7u21oF8[/youtube]

  Dezvoltatorul celebrului tweak Auxo a gandit pentru posesorii de iDevice-uri un nou concept care schimba complet ideea de app switching in iOS. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca in acest concept, ecranul nativ al iOS-ului poate fi impartit in doua bucati prin intermediul unui simplu gest, in mijlocul ecranului fiind afisate fie aplicatiile deschise in background, fie toggle-uri pentru diverse functii ale iOS. Sistemul are implementat si un mod ingenios de a face trecerea de la o aplicatie la alta, astfel ca selectarea unei iconite din switcher va afisa imediat aplicatia in cele doua parti ale ecranului intr-un mod foarte ingenios.

  Deocamdata conceptul nu are un nume si nu se stie daca va ajunge vreodata in Cydia, insa orice este posibil, iar un dezvoltator de genul acesta pare fie in stare sa produca orice. Desi tweak-ul nu este acum disponibil in Cydia, ati fi dispusi sa il cumparati daca va fi publicat?

This is a short animation mockup of an expirmental app switching mechanism I was pondering the other day. The concept is to allow for instantaneous app switching, via a simple swipe up from the bottom (splitting the screen). Without lifting your finger/thumb, you swipe to one of your (5-6) recently used apps, release, and jump into it in one swoop.