App Switching-ul s-ar putea schimba complet in iOS multumita acestui concept (Video)

[youtube]http://youtu.be/XZqe7u21oF8[/youtube]

  Dezvoltatorul celebrului tweak Auxo a gandit pentru posesorii de iDevice-uri un nou concept care schimba complet ideea de app switching in iOS. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca in acest concept, ecranul nativ al iOS-ului poate fi impartit in doua bucati prin intermediul unui simplu gest, in mijlocul ecranului fiind afisate fie aplicatiile deschise in background, fie toggle-uri pentru diverse functii ale iOS. Sistemul are implementat si un mod ingenios de a face trecerea de la o aplicatie la alta, astfel ca selectarea unei iconite din switcher va afisa imediat aplicatia in cele doua parti ale ecranului intr-un mod foarte ingenios.

  Deocamdata conceptul nu are un nume si nu se stie daca va ajunge vreodata in Cydia, insa orice este posibil, iar un dezvoltator de genul acesta pare fie in stare sa produca orice. Desi tweak-ul nu este acum disponibil in Cydia, ati fi dispusi sa il cumparati daca va fi publicat?

This is a short animation mockup of an expirmental app switching mechanism I was pondering the other day. The concept is to allow for instantaneous app switching, via a simple swipe up from the bottom (splitting the screen). Without lifting your finger/thumb, you swipe to one of your (5-6) recently used apps, release, and jump into it in one swoop.

16 COMENTARII

  1. Da , eu da asa cum am cumparat intelliscreen si auxo , sunt chestii de astea care chiar iti face iphone-ul de invidiat

  2. poti folosi auxo si pe ipad. functioneaza in regula mai butin butoanele de la music player. appswitcher-ul isi face treaba de minune

  3. @Relu afirmatia ta m-a zgariat pe creier … corect ar fi “iti fac iphone-ul de invidiat”, nu “iti face” :)) ca te-ai referit la “intelliscreen si auxo” care “este” 2 :))) … asta din punct de vedere gramatical … dar ce mai conteaza acordurile gramaticale daca cine are iphone este de multa lume invidiat si de dusmani respectat … se stie :)))))

  4. @Anonim,chestia asta nu exista pe sgs3 sau note 2….Ce exista pe note 2 si mai nou pe sgs3 e o functie mult mai interesanta si mai practica care functioneaza total diferit.Multiscreen-ul de pe note 2(pt ca asa se numeste,nici de cum windows)face posibila deschiderea simultana a doua aplicatii prin impartirea ecranului in doua ferestre separate,ferestre ce se pot mari sau micsora in functie de aplicatia pe care lucrezi.

  5. John.. crede.ma ca exista si asa ceva.. vrei ss? Stiu si cea ce spui tu. Am s3 de o groaza de timp. Si exista cea ce spun si eu. E o chestie in partea stanga a ecranului pe care poti sa o ascunzi. Ii zice chiar “ferestre” o activezi din notification center;)