Rugaciuni si Acatiste+ – doua aplicatii utile pentru utilizatorii credinciosi

  Daca sunteti o persoana credincioasa si aveati nevoie de o aplicatie care sa va ofere cateva dintre cele mai importante rugaciuni, dar si acatistele ortodoxe, atunci aplicatiile Rugaciuni si Acatiste+ sunt ceea ce aveti nevoie. Ele au fost dezvoltate de catre aceeasi persoana, au interfata identica, doar continutul si logo-urile difera. Ambele aplicatii sunt disponibile gratuit, in format universal in App Store.

Rugaciuni

Patrunde in universul rugaciunilor si a credintei ortodoxe prin aplicatia Rugaciuni. Aceasta cuprinde o varietate de rugaciuni ortodoxe folositoare oricarui crestin in fiecare zi a anului. Aplicatia Rugaciuni iti este folositoare in orice moment al zilei sau al vietii. Incepe ziua crestineste rostind rugaciunile diminetii, roaga-te pentru aproapele tau sau pentru vrajmasul tau, roaga-te inainte de orice moment de cumpana al vietii, roaga-te pentru parinti, frati, surori, caci doar rugandu-te vei avea succes in a trece peste necazuri si suparari. Aplicatia Rugaciuni prezinta rugaciuni pentru copii sub forma de poezii, simple si usor de retinut, pe care copiii le vor iubi si le vor rosti in fiecare zi plini de bucurie. Invatati copii sa se roage de mici pentru ca acestia sa devina mandrie pentru parinti.

Formeaza-ti propria Carte de rugaciunii adaugand rugaciunile rostite cel mai des in sectiunea “RUGACIUNILE MELE”, astfel iti va fi foarte usor sa urmezi canonul zi de zi. Biserica ortodoxa ne invata sa ne iubim unii pe altii, sa fim mai intelegatori si mai buni, iar acest lucru este posibil doar rugandu-ne mereu.

Acatiste+

Acatistele sunt rugaciuni prin care cerem sfintilor sa mijloceasca pe langa Dumnezeu, pentru a ne ajuta si a ne feri de rele. Aplicatia Acatiste + cuprinde o vasta gama de acatiste inchinate sfintilor (Sf. Nicolae, Sf. Nectarie, Sf. Gheorghe) sau acatiste rostite la diferite ocazii: acatist de multumire, acatist de pocainta, acatist de lauda. Downloadeaza aplicatia Acatiste pentru a avea la indemana rugaciuni si acatiste in momentele de cumpana din viata dar si in momentele in care vrei sa multumesti pentru toate bucuriile. Ziua onomastica a celor ce poarta numele sfintilor poate fi un moment perfect pentru a citi acatistul acelui sfant.

In momentele de tristete si singuratate, rugaciunea poate fi singura alinare care ne linisteste si ne da puterea de a merge mai departe. Foloseste aplicatia Acatiste pentru a te ruga in liniste si a multumi pentru toate binefacerile de la Dumnezeu. Aplicatia Acatiste iti ofera acatistele complete ale sfintilor (acatistul Sfantului Nicolae, Sfantului Vasile, Sfantului Gheorghe, Sfantului Ioan Botezatorul), a praznicelor imparatesti (acatistul Invierii, Nasterii Domnului),a Maicii Domnului si a Mantuitorului Iisus Hristos si acatiste de multumire si pocainta.


Pretul initial:
Numele:
Rugaciuni

Gratuit

s





Developer: Berce Alin
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: Patrunde in universul rugaciunilor si a credintei ortodoxe prin aplicatia Rugaciuni. Aceasta cuprinde o varietate de rugaciuni ortodoxe folositoare oricarui crestin in fiecare zi a anului. Aplicatia Rugaci…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb


Pretul initial:
Numele:
Acatiste +

Gratuit

s





Developer: Berce Alin
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: Acatistele sunt rugaciuni prin care cerem sfintilor sa mijloceasca pe langa Dumnezeu, pentru a ne ajuta si a ne feri de rele. Aplicatia Acatiste + cuprinde o vasta gama de acatiste inchinate sfintilor (Sf….


Dimensiunea aplicatiei este: 4.7 Mb


15 COMENTARII

  1. Genul asta de oameni care fac aplicatii de genul, si-ar vinde si mama. Iar cat despre rugaciuni si biserica, este de mirare ca mai au timp de asa ceva, in ultima vreme sunt prea ocupati cu afacerile. Deci eu spun NU la asemenea aplicatii.

  2. pai in doi trei ani o sa vina popa la nunta, botez, inmormantare cu ipadu si o sa citeasca de pe el. ba mai mult o sa-l acompanieze siri si nu o sa trebuiasca sa mai aduca si ajutoare. :))))))

  3. Sunt deja predicatori( neoprotestantii sunt mai deschisi catre nou, modern) care tin predici slujbe de pe teblete… Huse cu aspect de biblie exista !

  4. Daca nu intelegei la ce foloseste, nu huliti. Sa va ierte Dumnezeu si felicitari celui care si-a rupt din timpul lui pentru a imparti din invatatura.

  5. Descrierea zice aşa:
    “Acatistele sunt rugaciuni prin care cerem sfintilor sa mijloceasca pe langa Dumnezeu”

    Ori sfintele scripturi zic aşa: “Nimeni nu vine la tatăl decât prin mine”, deci există un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni şi acela este regele Isus.

    Acestea fiind zise Acatistele şi implicit aplicaţia sunt nule şi neavenite, pentru că conform versetului:
    (Matei 23:13) 13 Vai de voi, scribi şi farisei, ipocriţilor! Pentru că voi închideţi regatul cerurilor înaintea oamenilor. Nici voi nu intraţi şi nici pe cei ce se îndreaptă într-acolo nu-i lăsaţi să intre.

    q.e.d.

  6. Cea mai mare porcarie cu acatiste si rugaciuni…NU CRED ca trebuie sa iti spuna cineva cum sa te rogi sau cand, NU CRED ca iti trebuie intermediar intre tine si Dumnezeu….dupa parerea mea bisericile ar trebui sa dispara cu tot cu hotii din ele

  7. Ion si Maria trebuiau sa se casatoreasca. Dar mor subit intr un accident de masina. Ajungand la poarta raiului il intreaba pe sfantul Petru daca inca pot sa se casatoreasca. Sfantul Petru le spune asteptati la poarta sa vad..sa intreb. Se intoarce sfantul Petru dupa 3 luni si le spune da puteri sa va casatoriti am rezolvat. Ion intreaba dar presupunand ca vreodata vrem sa divortam avem cum? La care sfantul Petru rosu de furie le spune. – Mm chinuit 3 luni sa va gasesc preot acum vreti si avocat?!?!