Prima Pagina iCloud Un iPod este furat in Spania, incepe sa trimita poze cu noii...

Un iPod este furat in Spania, incepe sa trimita poze cu noii proprietari din Bucuresti

  In timpul unei vacante petrecute in Spania, o familie a fost jefuita de catre unul sau mai multi hoti care ar fi escaladat balconul hotelului in care acestia stateau, furand cateva sute de euro si mai multe dispozitive electronice. Raportand jaful la politie si primind mai apoi banii de la compania la care erau asigurate dispozitivele, una dintre victime s-a gandit sa verifice contul iCloud asociat iDevice-ului pentru a vedea daca il poate localiza si daca in PhotoStream exista poze cu persoanele la care a ajuns terminalul.

The first photo was taken just an hour after the theft. “The first photo was taken just an hour after the theft,” says NP “I therefore assume that it is, is either the thieves themselves at the people who are to be seen in the pictures – or to persons who had a very close contact with the thieves. “It shows a family with three children, who plays to the gallery for photos from various scenes. The pictures show that they initially seem stayed in Spain. The tracking function then pointed to but that she was now in the Romanian capital Bucharest.

  Spre marea sa surprindere, victima a reusit sa localizeze terminalul, insa a gasit si destule poze cu “noua” familie a dispozitivului, aceasta locuind in Bucuresti. Se pare ca ea se afla in Spania in momentul comiterii jafului si prima poza incarcata cu un membru al ei a aparut in iCloud la doar o ora de la comiterea jafului. Chiar daca nu se stie daca vreun membru al familiei a comis intr-adevar jaful, politia din Elvetia, tara natala a turistilor, a primit informatiile despre geolocalizare si pozele familiei, insa deocamdata nu s-a actionat in vreun fel.

There you promised me the Spanish and Romanian police turn.” Since then, he had but heard nothing more. When I look at the pictures, do me especially the children of this family suffering – that they have to grow up in an environment in which to steal apparently used or stolen devices without remorse for themselves.

  Desi a fura este usor, multi nu stiu despre sistemele de protectie asociate iDevice-urilor, asa ca pot fi descoperiti extrem de usor de catre politie in baza datelor de geolocalizare, ba mai rau, daca trimit poze prin iCloud catre victime sunt si mai usor de identificat.

Thanks to Sparxxx.

 • totomess2001

  Geme tara de lichele …

 • rundown

  E si mai usor daca aveti instalat un tweak de genul iCaughtU Pro care face poze cand bagi pinul gresit si trimite poza pe mail insotita de locatia idevice-ului.

 • razvanrazy

  Daca i-ar duce vreunpic bibilica, macar le-ar resofta direct, dar e atat de mare prostia si nevoie de a te lauda…

 • Catalyn

  @rundown.. Interesant tweak, dar doar ptr cei ce au jailbreak.

 • Razvan

  Cam gata si cu resoftatul, deja sunt cazuri cat nu mai poti activa idevice-uri decat cu userul folosit anterior !!!
  Odata cu IOS 7 cam se termina distractia…adio second hand !!!

 • real

  ce de telefoane mama
  hotii astia sunt si prosti pe deasupra

 • Mario

  Acum cativa ani, eram in Roma, beam cu un prieten o cafea la o terasa si imi tineam pe masa telefonul, un Nokia prapadit. La un moment dat, a aparut o namila neagra (african, nu negru autohton) care mi-a luat telefonul si rupt-o la fuga. Nici macar n-am avut timp sa ma ridic de pe scaun, disparuse deja pe o straduta intunecata …
  Ce vreau sa spun, telefoanele se fura peste tot in lume, nu stiu de ce trebuie sa ne punem noi cenusa in cap pentru orice tigan care se ocupa cu asa ceva.

 • Cipa

  Tiganii nu fura !!! ei ciordesc 🙂

 • Maniacu

  Ce taran :))))))))

 • Alexandru T

  @Razvan Poti vinde sau cumpara telefonul la second hand, doar ca trebuie sa faci si schimbarea de utilizator.
  Aaa da, adio second hand de la negrii de prin vitan de pe okazii (no offense) si pentru asta chiar ma bucur…

  Am mai observat o chestie misto rau de tot, dar este posibil sa ma insel, zilele trecute am scapat telefonul de pe pat pe parchet, cand l-am ridicat mi-a aparut ecranul de passcode, desi eu ma jucasem cu el cu cateva minute inainte si passcode este setat dupa 4 ore.

  Cred si este posibil sa fi implementat ceva sa ceara passcode cand detecteaza o cazatura. Ceva similar parca e si la mac book doar ca e folosit sa opreasca hdd-ul inainte de a face contact cu solul.
  iPhone 4s cu iOS Beta 4

 • Tuaderut

  @cipa ai dreptate

 • djcata

  nu le mai zice tigani ca iei amenda

 • viorel

  Parca imi este rusine de anumiti romi cand citesc acest articol , pacat ca au buletin(pasaport) romanesc si ne fac reclama…