X

Panoul frontal al iPad 5 apare in noi imagini, contine cateva surprize

  In cursul noptii trecute noi imagini ale panoului frontal apartinand iPad 5 au aparut pe internet, ele confirmand faptul ca acesta urmeaza sa aiba un design similar precum cel al iPad Mini. Ceea ce nu stiam pana acum este ca acest panou frontal urmeaza sa foloseasca oxid de indiu si staniu, ca exista doi conectori pentru interconectarea cu placa logica si ca acestia sunt facuti folosind acelasi procedeu precum in cazul iPhone-urilor. Separat de aceste lucruri, ecranul urmeaza sa fie la fel de mare si sa aiba exact aceleasi margini subtiri precum in cazul iPad Mini.

  • The display area is the same as the iPad Retina.
  • The edges of the frame are narrower using the same style as the iPad mini.
  • The ITO (Indium tin oxide) is the same as the iPad mini.
  • There is now 2 connectors instead of 1.
  • The connectors have been changed from FFC (Flat Flexible Cable, like the iPad 2/3/4) to FPC (Flexible Printed Circuits, like the iPhone 4/5).

  Desi pana acum am vazut tot felul de componente, probabil fabricate de catre diverse companii si nu de catre parteneri Apple, aceasta din imagini ar fi autentica. Ea are marcata pe o margine un cod specific celor pe care Apple le utilizeaza pentru propriile componente, asa ca e posibils a vedem un panou real dintr-o fabrica a unui partener Apple. Deocamdata se speculeaza ca iPad 5 ar urma sa fie lansata oficial in urmatoarele luni, dar nimeni nu stie exact cand, ea urmand a ajunge pe piata cu o versiune noua a iPad Mini.

This post was last modified on aug. 9, 2013, 8:46 AM 08:46

Disqus Comments Loading...