O noua carcasa aurie a iPhone 5S apare in imagini

  In sustinerea zvonului de dimineata care sugereaza ideea ca iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil inclusiv intr-o versiune aurie, au aparut astazi pe internet o serie de imagini cu o carcasa aurie a iPhone 5S. Structura interna a carcasei din aceste imagini se potriveste cu cea prezentata in alte imagini in care vedeam carcase ale iPhone 5S, asa ca poate zvonul privind lansarea unui iPhone auriu este real. Fie zvonul este real, fie unii s-au apucat de vopsit carcase ale iPhone 5S pentru a le vinde aurii, ramane sa vedem pe 10 septembrie.

  Oferirea unui iPhone 5S in aceasta culoare ar putea oferi celor de la Apple posibilitatea de a vinde mai multe unitati ale iPhone-urilor sale, deoarece diversitatea atrage intotdeauna mai multi cleinti si un iPhone 5S auriu nu arata chiar atat de rau.

22 COMENTARII

  1. @ Mostwnted in opinia mea e atribuit cocalarismului pentru ca ei prea exagereaza cu chestia asta si mai mult ca sigur nu se intampla doar in Romania asa.

  2. Aveti ceva la cap , cum puteti spune ca un telefon auriu este de cocalari ? Si pana acum spuneati ca telefoanele slim si albe sunt doar pentru fete ….

  3. Asa se întâmplă și în cazul unor renumite mărci auto, care sunt blamate nu din cauza calității slabe de producție, ci, culmea, datorită etniei persoanelor care le cumpără preponderent. Culmea, sunt unele dintre cele mai bune și mai performante firme care au mulți ani de tradiție în spate…

  4. Banuiesc ca toti care ati comentat mai sus, legat de cocalarism, ati atribuit, inconstient, culoarea aurie a carcasei cu cea a aurului. In cazul asta, dati-va jos lanturi, bratari, verighete, etc pentru ca v-ati numit singuri cocalari. Nu cred ca nu aveti/purtati macar unul din accesoriile de mai sus! Dar, cum a scris cineva: “Cine moare de grija altuia…” Din pacate, confundati grav unele lucruri!

  5. @ Julian eu de exemplu in momentul de fata nu port absolut nimic de culoarea aia. Nu am nimic cu aurul sau cu auriul dar una e sa porti un lant, o bratara, o verigheta de bun gust si una e sa te umpli pana te cocosezi de tinichele care se vad clar a fi doar placate cu wanna be aur !
    In primul meu comment nu vroiam decat sa zic ca un iPhone auriu va avea succes mai mare in randurile anumitor categorii sociale daca se pot numi asa. Sa fim seriosi, nu cred ca o sa vedem pe strada un rocker cu iPhone auriu, in schimb rechinii cu tricouri roz stralucitor sigur isi vor asorta lanturile de grosimea a doua degete cu un astfel de device.

  6. Daca ai si dintii din aur sigur ti se potriveste. Toata tiganimea va avea iphone auriu daca apple face gresala sa-l scoata pe piata.

  7. Si bai juliane , tu gresesti. Toti poate ca purtam aur dar nu in exces sau tu ai la gat o ,,zgarda” de aur cu logo-ul mercedes de vreo 500 grame?

  8. Eu sant familiarizat cu aceasta culoare,pt.ca lucrez in domeniu(bijutier) si nu sant nici tigan nici cocalar,ci pur si simplu am alta perceptie fata de aceasta culoare.

  9. Eu sant familiarizat cu aceasta culoare,pt.ca lucrez in domeniu(bijutier) si nu sant nici rom nici cocalar,ci pur si simplu am alta perceptie fata de aceasta culoare.

  10. Si dacă ar fi sa îți vinzi idevice-ul din aur o sa i-l vinzi la un preț de mana N ca si celelalte idevice-uri?din câte știu eu aurul este valoare….ca sunt persoane care striga după tine sa îți arate idevice-ul lui din aur…este cu totul altceva…:))

  11. @skull si @Eur: Se vede clar ca n-ati inteles ceea ce am scris. N-am zis nicaieri de accesorii exorbitante de 500gr, logo-uri si altele de acest gen; m-am referit strict la ceea ce s-a postat mai sus, referitor la culoarea aurie. Adica, daca cineva va dori si va avea un astfel de model, din punctul vostru de vedere este cocalar?!? Se pare ca nu ati mai vazut telefoane de aceasta culoare!!! Si se mai pare ca nu cunoasteti nuantele aurului ca metal… Sunt nuante care, asortate cu alte accesorii, dau o nota placuta privirii… Dar, revin cu ultima fraza din primul comment: confundati grav unele lucruri…. din necunostinta de cauza sau din placerea de a comenta/contrazice.

  12. Numai in Ro este pusa o stampila de cocalar celor carora le plac o masina BMW sau in cazul de fata iPhone-ul auriu. Lasati-va de comentariile astea pertinente si asteptati sa iasa pe piata, sigur veti fi primi care stati la coada.

  13. Dacă vreți să vedeți un adevărat cocalar, căutați Nelson Mondialu pe net… Eu cred ca el e tatăl lor :))) și nu zic asta ca se afișează cu tot felul de aur sau bani… Pur și simplu felul lui de a fi (chiar fără bogații) îl recomanda :))