X

iOS 8.1 va fi lansat in octombrie

  iOS 8.1 beta 1 este disponibil din cursul acestei dimineti pentru iPhone, iPad si iPod Touch, lansarea sa luand foarte multa lume prin surprindere. V-am vorbit deja intr-un articol despre NOUTATILE iOS 8.1 beta 1, compania Apple preferand sa faca unele schimbari minore pentru aceasta versiune a sistemului de operare, pregatind totusi lansarea Apple Pay, dar si introducerea Touch ID pentru tabletele sale iPad Air 2.

  Va spuneam saptamana trecuta ca iOS 8.0.3 va aduce Apple Pay pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa se pare ca iOS 8.1 va fi lansat luna viitoare pentru a activa acest sistem inclusiv pentru iPad Air 2

. Apple a promis ca va lansa Apple Pay in octombrie si din moment ce iOS 8.1 beta 1 are sistemul ascuns in interiorul meniului sau de setari, este clar ca iOS 8.1 este pregatit pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare.

  Avand in vedere problemele generate de lansarea iOS 8.0.1, era normal ca Apple sa testeze cu dezvoltatorii iOS 8.1 inainte de a il oferi public, asa ca ne putem astepta la doua sau trei versiuni beta inaintea lansarii finale.

Disqus Comments Loading...