iOS 8.1 beta 1 confirma iPad Air 2 cu Touch ID si Apple Pay

  iOS 8.1 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute si ascunse printre meniurile sale se gasesc referinte clare asupra faptului ca iPad Air 2 va include atat Touch ID, cat si suport pentru plati prin sistemul Apple Pay. In imaginea de mai sus aveti prezentat meniul pentru setarea platilor prin sistemul Apple Pay, el permitand adaugarea unei carti de credit si introducerea adreselor pentru facturare sau expedierea produselor cumparate.

  Apple a inclus textul integral pentru acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare ai Apple Pay de catre utilizatori, iar desi iPad Air 2 va avea Touch ID si Apple Pay, deocamdata nu se stie daca tableta va avea si NFC. Conform celui care a descoperit aceste informatii, iPad Air 2 ar putea utiliza Touch ID si Apple Pay pentru plati facute in iTunes Store sau in diverse alte aplicatii, tableta urmand a fi landata fara chip NFC pentru plati mobile la comercianti.

  Avand in vedere ca informatiile apar acum pentru prima oara, probabil pana in momentul lansari iOS 8.1 ne vom convinge daca iPad Air 2 va veni cu Apple Pay sau nu.